Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Mickey Madden, basistul trupei Maroon 5, a fost arestat. Acesta este acuzat de violență domestică

Mickey Madden, basistul trupei Maroon 5, a fost arestat. Acesta este acuzat de violență domestică

Un articol de: Adela Iacob - 02 Iul 2020, 11:37
sursa Foto: people.com Vedete

Basistul trupei Maroon 5 a fost arestat la Los Angeles după ce a fost acuzat de violență domestică. Mickey Madden a fost nevoit să plătească o cauțiune în valoare de 50.000 de dolari pentru a fi eliberat din arest. Colegii săi din trupă sunt total dezamăgiți de întreaga întâmplare și au decis să analizeze serios problema. Cu toate acestea, nu este prima dată când Mickey Madden are de-a face cu poliția. Acesta a mai fost arestat în 2016, după ce a fost acuzat că i-a dat unui bărbat o fiolă de cocaină.

 

Mickey Madden, basistul trupei Maroon 5, arestat sub acuzația de violență domestică

 

Mickey Madden, basistul trupei Maroon 5, a fost arestat după ce a fost acuzat de violență domestică. Pentru a fi eliberat din arest, acesta a fost nevoit să plătească o cauțiune în valoare de 50.000 de dolari, potrivit Unica.

Mickey Madden, în vârstă de 41 de ani, ar fi lovit-o pe partenera sa de viață, a cărei identitate nu a fost dezvăluită imediat, potrivit Poliției. Basistul nu a dorit să comenteze pe baza acestui subiect.

Membrii trupei sunt total dezamăgiți de ceea ce s-a întâmplat și vor analiza întreaga situație.

„Suntem profund mâhniţi de vestea aceasta dezamăgitoare. Pe măsură ce vom afla mai multe detalii, vom analiza serios problema”, a transmis purtătorul de cuvânt al grupului Maroon 5.

Totuși, nu este prima dată când Mickey Madden este arestat. Basistul trupei Maroon 5 a mai fost arestat în anul 2016, după ce a fost acuzat că i-a dat unui bărbat o fiolă de cocaină. Întreaga întâmplare s-a petrecut într-un bar din New York. Însă, Mickey Madden a negat acuzațiile. După care, aceste acuzații au fost retrase, iar Mickey Madden a fost condamnat la o zi de muncă în folosul comunității.

 

Mickey Madden, Adam Levine și Jesse Carmichael au înființat trupa în anul 2001

 

Pe vremea în care erau colegi de liceu, Mickey Madden, Adam Levine și Jesse Carmichael au înființat trupa de pop rock, în anul 2001, la Los Angeles. În formație au rămas doar membrii fondatori, Madden și Levine. Pe parcurs, li s-au alăturat James Valentine (voce, chitară), PJ Morton (clape), Matt Flynn (tobe).

Trupa a lansat cinci albume de studio, debutul discografic – ”Songs About Jane” (2002) – fiind vândut în peste 10 milioane de copii, în întreaga lume. Cel mai recent material discografic al grupului, ”V”, a fost lansat în august 2014. Maroon 5 a cântat în finala Super Bowl din 2019, alături de Travis Scott.

Trupa Maroon 5 se bucură de aprecierea a milioane de fani. De-a lungul vremii, trupa a câștigat patru premii Billboard, trei premii Grammy şi un MTV Video Music Award.

De asemenea, aceștia au venit și în România și au susținut un concert aici pe 5 iunie 2016, în Piața Constituției din București. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul turneului european de promovare a albumului ”V”.