Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Fuego, ÎN LACRIMI după MOARTEA CARE A ȘOCAT ROMÂNIA: "Draga mea doamnă"! Vă anunţăm cu regret că...

Fuego, ÎN LACRIMI după MOARTEA CARE A ȘOCAT ROMÂNIA: "Draga mea doamnă"! Vă anunţăm cu regret că...

Un articol de: Stirescu.ro - 08 Dec 2019, 09:18

Paul Surugiu-Fuego a scris pe pagina de Facebook un mesaj sfâșietor în care deplânge moartea marii actrițe Tamara Buciuceanu Botez. 

CUTREMUR MONDEN! GABRAL A SPUS ADEVĂRUL DUPĂ 8 ANI DE CĂSNICIE CU ANDREEA! TOȚI AU RĂMAS MASCĂ (GALERIE FOTO)

"Draga mea doamna Tamara,

Ați plecat...

Râsul și optimismul pe care le aveați își închid azi obloanele, cu tristețea pe care mereu ați alungat-o prin spiritul înalt! Nu mi-e ușor să vorbesc de dumneavoastră la trecut! Acum câteva zile mi-ați spus că sunteți bucuroasă că nu v-am uitat!

NUCLEARA ÎN SHOWBIZ! ANTONIA A DAT TOT DIN CASĂ, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE ALEX VELEA: E EXTREM DE DUREROS CE SE VA ÎNTÂMPLA CU COPIII... (GALERIE FOTO)

N-aș putea să o fac vreodată, pentru că întâlnirile și discuțiile noastre din ultimii ani mi-au fost lecții de viață, demnitate, integritate și frumusețe a sufletului!

Când v-am celebrat anul acesta, pe 10 august, erați cu gândul la cariera formidabilă și ne-am amuzat împreună de roluri, caractere și amintiri! Erați mândră că oamenii vă iubesc și că n-ați trecut fără să marcați destine!

V-ați pus priceperea și sufletul pe scenă.

N-ați căutat laude, dar toți anii aceștia în care ați definit un stil și-ați construit o cultură, stau drept mărturie pentru un simbol românesc, genial, demn, unul care a ars pentru teatru și film și care lasă în urma sa o bogăție enormă, greu de repetat și inutil de înlocuit. Rămas bun, doamnă a teatrului românesc!", a scris Fuego pe Faceboo.

Citeşte mai multe despre:   paul surugiu fuego