Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Melania și Donald Trump, la un pas de divorț?! Zvonurile care au fost confirmate de o sursă apropiată

Melania și Donald Trump, la un pas de divorț?! Zvonurile care au fost confirmate de o sursă apropiată

Un articol de: Adela Iacob - 05 Apr 2021, 15:15

Melania și Donald Trump nu se mai iubesc altădată. Se adeveresc zvonurile potrivit cărora relația amoroasă dintre ei se clatină deja de câțiva ani. Noi informații în acest sens au fost relatate în cartea „The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump", scrisă de către Mary Jordan. 

Donald și Melania nu mai împart aceeași cameră, de ceva timp. Fostul președinte doarme într-un dormitor decorat special pentru gustul său, cu pereți și covoare de culoare mai închisă, în timp ce soția sa preferă albul și în general, culorile deschise. 

De asemenea, un alt motiv pentru care Trump și Melania nu-și împart spațiul de odihnă este faptul că omul de afaceri se trezește mult rapid, în jurul orei 5 dimineața și obișnuiește ca imediat să deschidă televizorul. 

 

Melania Trump, personaj-cheie în viața lui Donald Trump, în ciuda aparențelor

 

În ceea ce privește relația cuplului cu nepoții, aceasta ar fi destul de rece.

„Donald și Melania nu sunt obișnuiți să-și răsfețe nepoții, să-i invite în patul lor dimineața, așa cum George H. W. Bush și soția sa, Barbara, obișnuiau să facă cu nepoții lor", se mai precizează în cartea despre Melania Trump. 

De asemenea, în cartea care conține interviuri cu peste 100 de persoane, Melania este prezentată drept o femeie cu mare influență în viața lui Donald Trump, în ciuda aparențelor. Fostul model ar fi fost consultată în decizii-cheie pentru SUA, fiind „consilierul cel mai influent" al lui Trump. 

Citeşte mai multe despre:   donald trump  -   melania trump  -   separare cuplu