Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Meghan Markle și Prințul Harry au mințit în fața întregii lumi. Au recunoscut abia acum

Meghan Markle și Prințul Harry au mințit în fața întregii lumi. Au recunoscut abia acum

Un articol de: Adela Iacob - 26 Mar 2021, 13:37
FOTO: Hepta.ro Vedete

Declarațiile făcute de Meghan Markle și Prințul Harry în timpul interviului acordat jurnalistei Oprah Winfrey nu au fost în totatlitate adevărate.

Cei doi au recunoscut că au mințit în privința în legătura cu nunta secretă care ar fi avut loc înainte cu trei zile înainte de cea oficială. De fapt, nu ar fi existat o nuntă ci un simplu schimb de jurăminte, eveniment care nu a avut un statut oficial.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au recunoscut că nu s-au căsătorit, în secret, după ce un funcţionar public al Casei Regale a scos la iveală adevărul, informează Daily Mail.

Ducii de Sussex au acordat un interviu realizatoarei Oprah Winfrey în cadrul căruia au făcut mai multe dezvăluiri care au zguduit Casa Regală Britanică.


Ce a declarat Meghan Markle în timpul interviului despre "nunta secretă"

 

În cadrul interviului acordat celebrei realizatoare Oprah Winfrey, Meghan Markle și prințul Harry au dezvăluit un secret pe care doar ei îl știau, după cum a susținut chiar ea. Și anume, că ei s-au căsătorit cu trei zile înainte de a avea loc ceremonia fastuoasă.

„Nimeni nu ştie. Dar l-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: Acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca unirea noastră să fie între noi. Doar noi doi în curtea din spate cu Arhiepiscopul de Canterbury.”, i-a spus Meghan realizatoarei Oprah Winfrey.

 

Ce a spus Meghan Markle despre ziua ceremoniei fastuoase

 

Meghan, despre ziua nunții sale fastuoase:

„A fost ca și cum ai avea o experiență în afara corpului ... Cred că amândoi am fost foarte conștienți, chiar înainte de aceasta, că nu a fost ziua noastră, a fost ziua planificată pentru lume.”, a declarat Meghan.

În final, Oprah a întrebat-o pe Meghan dacă povestea ei de dragoste cu Harry are până la urmă un final fericit. „Mai fericit decât al oricărui basm pe care l-ai citit vreodată”, i-a răspuns Meghan.

Citeşte mai multe despre:   meghan markle  -   printul harry  -   Oprah Winfrey  -   interviu  -   minciuni