Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Meghan Markle s-a apucat de gătit. Acesta este felul în care l-a răsfățat pe fiul ei cu ocazia zilei lui de naștere (VIDEO)

Meghan Markle s-a apucat de gătit. Acesta este felul în care l-a răsfățat pe fiul ei cu ocazia zilei lui de naștere (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 14 Mai 2020, 19:53

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, a împlinit un anișor pe 6 mai. Cu această ocazie, meghan Markle a ales să se apuce de gătit și ea însăși i-a făcut fiului ei un tort. În ceea ce îl privește pe Prințul Harry, acesta s-a ocupat de decorațiuni. De asemenea, în mediul online circulă un video cu Meghan în timp ce îi prezintă fiului ei o carte, iar cel care a surprins emoționantul moment este soțul iubitor al acesteia.

Meghan Markle și Prințul Harry i-au organizat lui Archie o frumoasă zi de naștere

 

Archie a avut o aniversare a zilei de naștere de neuitat, încărcată cu momente pline de iubire.  Meghan Markle a avut grijă ca fiul ei să aibă un tort în această zi specială, însă nu a vrut să fie unul comandat, așa că s-a ocupat însăși ea de realizarea prăjiturii.

 

În tot acest timp, ca un tată grijuliu, Prințul Harry s-a ocupat de decorul festiv.

„Meghan a făcut tortul – căpșuni și frișcă”, a declarat o sursă pentru publicația People. „Iar Harry a ajutat cu decorațiunile și a umflat baloane”.

Mica celebrare a inclus de asemenea și convorbiri video cu persoanele dragi.

„Aceștia au vorbit prin intermediul aplicației Zoom cu nașii, prietenii și familia și au avut o zi simplă, dar incredibil de fericită”, a mai precizat sursa.

 

De asemenea, nu puteau lipsi de la „petrecere” și cei doi câini pe care Meghan Markle și Prințul Harry i-au adoptat în anul 2018.

Archie „este bun prieten cu câinii lui. Aceștia îl fac să râdă și sunt blânzi cu el”, a mai adăugat sursa.

 

Meghan Markle îi citește micuțului Archie

 

Cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere a lui Archie, Meghan Markle și Prințul Harry au împărtășit un video în care Ducesa de Sussex în citește fiului său dintr-o carte pentru copii numită „Duck! Rabbit!” în tot acest timp, Archie era la Meghan în poală și este vizibil cu ochiul liber că, în acel moment, micuțul nu avea chef de citit. Clipul vine în sprijinul campaniei @SaveWithStories din Statele Unite ale Americii și al @SaveChildrenUK și Marea Britanie, care îi ajută pe copiii care au fost afectați de pandemia de coronavirus.

În filmuleț, Meghan încearcă să îl facă pe Archie atent la ceea ce ea vrea să îi arate în imaginile din cartea respectivă, însă Archie este extrem de nerăbdător și vrea să ajungă la finalul poveștii cât mai repede, însă mama sa vrea să descopere împreună cu el dacă desenul din carte ilustrează o rață sau un iepure. Clar au avut o surpriză la final.

Meghan Markle s-a apucat de gătit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Duck! Rabbit!” by @akrfoundation & @tlichtenheld (published by @chroniclekidsbooks). Read by Meghan, The Duchess of Sussex (with Harry, The Duke of Sussex behind the camera) to their son Archie for his 1st Birthday. Happy Birthday, Archie! . THIRTY MILLION CHILDREN rely on school for food. Responding to the needs of kids during these school closures @savethechildren and @nokidhungry have a new fund @SAVEWITHSTORIES to support food banks, and mobile meal trucks, and community feeding programs with funds to do what they do best—and also—with educational toys, books, and worksheets to make sure brains are full, as well as bellies. . If you can manage a one time gift of $10, please text SAVE to 20222. If another amount would work better for you, please visit our website—link in bio. There is no maximum and there is no minimum—together we will rise and together we can help. . Thank you and stay safe. XX #SAVEWITHSTORIES

A post shared by #SAVEWITHSTORIES (@savewithstories) on

La început, copilul a fost dornic să deschidă cartea, dar pe parcurs lucrurile s-au schimbat.  La un moment dat, micuțul Archie a luat o altă carte, plictisit fiind de precedenta. Pe fundal, îl putem auzi pe Prințul Harry care o ajută pe Meghan să îl facă pe Archie să se simtă cât mai bine.

Este vizibil cu ochiul liber că cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt, iar Archie, rodul acestei iubiri, este un copil adorat de părinții lui.

Citeşte mai multe despre:   meghan markle  -   Printul harry