Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Meghan Markle și prințul Harry au confirmat numele pe care îl va avea organizația lor de caritate. Vezi care este legătura cu Archie

Meghan Markle și prințul Harry au confirmat numele pe care îl va avea organizația lor de caritate. Vezi care este legătura cu Archie

Un articol de: Adela Iacob - 07 Apr 2020, 12:29
sursa Foto: elle.com Vedete

Meghan Markle și prințul Harry au confirmat, luni, care sunt planurile lor de viitor acum că s-au mutat California. Cei doi bun bazele unei organizații caritabile numită „Archewell”.

„Să facem ceva care să conteze, ceva important”

Numele organizației caritabile „Archewell” vine de la legătura cu Archie, fiul lui Meghan Markle și prințului Harry, care va împlini un an pe 6 mai.

Ducii de Sussex vor să facă ceva care „să conteze, ceva care să aibă importanță”, potrivit publicației The Telegraph, care a procurat documentele depuse de aceștia. Cei doi i-au în considerare împărțirea de „materiale educaționale și de formare” sub formă de filme, cărți, podcast-uri și să creeze propriile servicii de voluntariat și binefacere.

Cei doi își mai propun să „organizeze și să coordoneze grupuri de sprijin pentru persoanele care au nevoie” și să construiască o pagină web „cu informații despre nutriție, sănătate în general și sănătate psihică”, așa cum sunt serviciile de terapie pentru sănătate mintală și publicarea de reviste, cărți, muzică etc.

În cadrul unor activități pe care atât Maghan Markle, cât și Harry le conduceau în perioada în care erau membri seniori ai casei regale, „Archewell” le va permite, de asemenea, să își creeze propriile premii și să organizeze cursuri, seminarii, conferințe și evenimente în scopuri culturale, sportive, de divertisment și sănătate mintală, printre altele. Și pentru a-i împiedica pe alții să profite de numele „Archewell” în scopuri materiale, Ducii au înregistrat, de asemenea, marca în secțiuni precum îmbrăcăminte și articole de papetărie.

„Archewell” și legătura cu Archie

Planurile celor doi se pot vedea și mai bine în solicitările mărcii comerciale pe care cuplul le-a făcut în Statele Unite ale Americii. Potrivit cererilor, Meghan Markle și Prințul Harry ar putea  face filme, stilouri și tricouri cu marca Archewell.

„Ca și voi, sprijinim eforturile de a stopa pandemia de Covid-19, dar acum că această informație a ieșit la iveală, ne-am simțit obligați să spunem cum a luat naștere acest nume. Înainte de SussexRoyal, a fost ideea de arche – cuvântul grecesc care înseamnă sursa acțiunii. Ne-am conectat la acest concept pentru organizația caritabilă pe care am visat să o construim într-o zi și așa a venit inspirația pentru numele fiului nostru. Să facem ceva care să conteze, care să însemne ceva. Archewell e un nume care combină un cuvânt antic pentru putere și acțiune și altul care evocă resursele la care fiecare dintre noi trebuie să apeleze. Așteptăm cu nerăbdare să lansăm Archewell, atunci când va fi momentul potrivit”, au declarat Ducii de Sussex.

Confirmarea  înființării organizației non-profit „Archewell” vine după ce ducii de Sussex și-au închis contul de Instagram al SussexRoyal. Ultima lor postare acolo a venit cu o zi înainte de a anunța retragerea oficială din familia regală.

Ducii de Sussex au spus pentru The Telegraph că încă nu intenționează să ofere detalii cu privire la lansarea lui „Archewell” din cauza crizei globale care a pus lumea pe pauză. Cuplul a confirmat știrea doar după ce ziarul britanic a văzut detaliile publice ale cererilor de înregistrare a mărcii Archewell în Statele Unite ale Americii.

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Meghan Markle  -   printul harry