Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Lucrul de preț la care prințul Harry a trebuit să renunțe după Megxit. „Cred că se va uita în urmă și va regreta amarnic”

Lucrul de preț la care prințul Harry a trebuit să renunțe după Megxit. „Cred că se va uita în urmă și va regreta amarnic”

Un articol de: Adela Iacob - 09 Apr 2020, 15:43
sursa Foto: Instagram Vedete

Decizia pe care au luat-o Meghan Markle și prințul Harry cu privire la renunțarea la rolurile de membri seniori ai familiei regale britanice are și un cost, mai ales pentru Harry. Acesta a fost nevoit să renunțe la funcția de  Căpitan General al Marinei Regale. Acesta este un aspect despre care autorul Robert Jobson crede că Prințul Harry „îl va regreta amarnic atunci când, peste ani, va analiza decizia luată”.

„Cred că Harry se va uita în urmă și va regreta amarnic acest lucru”

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Los Angeles împreună cu fiul lor în vârstă de 11 luni, Archie. Cei doi vor să înceapă o nouă viață departe de îndatoririle regale și deja au pus bazele unei organizații caritabile numită „Archewell”. Însă, un se știe dacă prințul Harry a analizat cu atenție situația la care trebuie să se ajungă din momentul în care renunță la a mai fi parte din familia regală, și anume renunțarea la funcția de Căpitan General al Marinei Regale. Prințul Harry a făcut parte din armata britanică timp de 10 ani, dar a fost nevoit să renunțe la acest rol ca parte din condițiile impuse după renunțarea la îndatoririle regale, potrivit Elle.

„Cred că este foarte dezamăgitor”, a spus autorul Robert Jobson într-un interviu acordat HollywoodLife, precizând că bunicul Prințului Harry, Prințul Philip, a fost cel care a deținut anterior această poziție, timp de 60 de ani. „Cred că Harry se va uita în urmă și va regreta amarnic acest lucru”.

„Prințul Harry are mari probleme în a se adapta departe de lumea în care s-a născut. El este acum despărțit de întreaga lui familie. Nu are pe niciunul dintre prietenii lui acolo. Este efectiv izolat și toate lucrurile pe care le-a iubit, inclusiv tot ce ține de armată, i-au fost luate. Îl știu destul de bine pe Harry, încă de când era copil, și a iubit forțele armate de când era mic. Sunt convins că va ajunge să regrete ceea ce s-a întâmplat”, a mai previzat Robert Jobson, unul dintre apropiații familiei regale britanice și autor al cărții The Royal Family Operations Manual.

Robert Jobson o acuză pe Meghan Markle că a renunțat prea ușor

La finalul lunii martie, Meghan Markle și prințul Harry s-au mutat în Los Angeles. Este cunoscut faptul că cei doi au ales această locație pentru că aici locuiește mama lui Meghan, care lucrează în domeniul asistenței sociale. Pe lângă asta, ar fi local perfect în care soția prințului Harry își pote relua viață de actriță.

Potrivit lui Robert Jobson, Meghan Markle a pierdut o oportunitate excelentă de a contribui activ la schimbarea lumii. 

„Ea a primit un rol extraordinar și a renunțat la el atât de repede. Cel mai mare rol al vieții ei și ea pur și simplu a renunțat. Ar fi putut cere ajutor, mai mult timp, și sunt convins că lumea i-ar fi sărit în ajutor. Știa că nu este o căsătorie normală. Nu este ca și cum s-a căsătorit cu managerul unei bănci. S-a căsătorit cu un prinț adevărat. El avea un job de făcut, să o servească pe Regină și țara lui. Ea știa de la bun început și a acceptat asta”, a ami adăugat Robert Jobson.

Totuși, potrivit unei alte surse, decizia renunțării la statutul regal nu i-a aparținut doar lui Meghan. Hotărârea ar fi fost luată de comun acord, întrucât prințul Harry și-ar fi dorit mereu să ducă o viață de vedetă.

Prin urmare, Sussexit este visul devenit realitate al amândurora. „Nici nu cred că a fost necesar să-l convingă. El era încântat să ducă o viață de vedetă. Mai exact, nu a trebuit să-l oblige să se instalege la Hollywood”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Citeşte mai multe despre:   meghan markle  -   printul Harry