Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Meghan Markle, supărată pe familia regală. „Dacă ar fi fost Kate Middleton hărțuită de către tabloidele britanice, s-ar fi implicat”

Meghan Markle, supărată pe familia regală. „Dacă ar fi fost Kate Middleton hărțuită de către tabloidele britanice, s-ar fi implicat”

Un articol de: Adela Iacob - 29 Apr 2020, 14:46
sursa Foto: Instagram Vedete

Prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia de a renunța la rolurile de membri senirori ai familiei regale britanice. Drept urmare, cei doi locuiesc acum în Los Angeles. După ce au făcut această alegere, cuplul a fotos mereu în atenția tabloidelor, dar, potrivit unui presupus apropiat al lui Meghan Markle, aceasta ar fi spus că dacă ar fi fost Kate Middleton cea hărțuită de diferite publicații britanice, familia regală s-ar fi implicat.

„Dacă ar fi fost Kate Middleton hărțuită de către tabloidele britanice, lucrurile ar fi stat diferit”

Prințul Harry și Meghan Markle au luat recent decizia de a nu mai colabora cu o serie de tabloide din Marea Britanie, cum ar fi The Sun, Daily Mail, Daily Mirror și Daily Express.

Ducesa de Sussex s-ar fi arătat revoltată față de atitudinea membrilor familiei regale britanice pentru că dacă ar fi fost cumnata sa, Kate Middleton, în această situație, aceștia ar fi intervenit.

„Dacă ar fi fost Kate Middleton hărțuită de către tabloidele britanice, lucrurile ar fi stat diferit, iar familia regală s-ar fi implicat să o apere”, a declarat un prieten apropiat al Ducesei pentru Daily Mail.

„Meghan a spus că nimeni nu ar fi fost de acord cu asta, iar sistemul ar fi fost schimbat. Toate acele tabloide ar fi fost închise”, a mai adăugat acesta.

Potrivit aceleași surse, Prințul Harry „le-a spus în mod frecvent Prințului Charles, dar și Reginei Elisabeta a II-a că Meghan este hărțuită de către presă, însă ei nu au făcut nimic ca să schimbe asta. Meghan a spus că Harry era supărat din cauza faptului că rugămintea lor nu a fost ascultată.”

„Meghan a spus că ei au făcut să pară că lucrurile astea sunt normale. Harry se implicase în asta mult prea mult. Ea a declarat că nu va lăsa asta să îi distrugă viața și căsnicia.

Harry a lăsat să se înțeleagă că ei nu pot funcționa în acest sistem și că, dacă nu se schimbă, singura lor opțiune este să se retragă din familia regală. Nimeni nu a luat plângerile lor în serios, așa că au fost nevoiți să rezolve singuri problema asta. Aici era vorba despre protejarea familiei. Tabloidele britanice l-au hărțuit pe Harry încă din copilărie și el a vrut să schimbe asta”, a mai afirmat sursa respectivă.

Meghan Markle a dat în judecată The Mail on Sunday

Ducesa de Sussex a dat în judecată publicația The Mail on Sunday pentru că a făcut publică o versiune editată a scrisorii pe care aceasta a trimis-o tatălui ei, Thomas Markle, în 2018. Meghan Markle susține că aceas scrisoare a fost editată cu scopul de ai deteriora reputația. De asemenea, aceasta a mai susținut că editorul a utilizat informațiile private greșit în mod intenționat și a încălcat dreptul de autor, potrivit elle.ro.

Meghan Markle l-a ales pe David Sherborne ca să o reprezinte în acest proces, potrivit presei și comunicatelor de la firma de avocatură 5RB.

„Acesta va pleda și pentru cazul Ducesei de Sussex pentru publicarea informațiilor private, încălcarea protecției datelor și încălcarea drepturile de autor contra Associated Newspapers”, a declarat reprezentantul firmei de avocatură.

 

Citeşte mai multe despre:   printul harry  -   meghan markle  -   kate middleton