Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Marius Moga Sr., LA ÎNCHISOARE! A ajuns la Penitenciarul Aiud! (FOTO)

Marius Moga Sr., LA ÎNCHISOARE! A ajuns la Penitenciarul Aiud! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 08 Apr 2019, 17:08

Marius Moga Sr, tatăl artistului Marius Moga, a fost prezent, de curând, la Penitenciarul Aiud unde grupul coral al Penitenciarului a susținut un concert cu ocazia unui eveniment literar.

Vineri, 5 aprilie, Penitenciarul Aiud și Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud au organizat lansarea volumului „Liter-Art”, ediția a IV-a.

FAMILIA LUI CRISTI BORCEA, ÎN STARE DE ȘOC! ANUNȚUL FĂCUT DE MEDICI ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP... FEMEILE DIN VIAŢA LUI NU-ŞI MAI POT OPRI LACRIMILE

Marius Moga Sr. a fost invitatul special.

„Aspectul inovativ, unic la nivel de sistem penitenciar românesc al proiectului educativ „Liter-Art” este reprezentat de implicarea în demersurile de creație literară și ilustrație de carte atât a persoanelor private de libertate cât și a angajaților așezământului de deținere dar și a unor literați consacrați.

SCENE INTERZISE MINORILOR: AU FĂCUT-O ÎN DIRECT, LA TV, FĂRĂ PIC DE RUŞINE! AVEM IMAGINILE!

Rămânem consecvenți ideii că arta, indiferent de forma de manifestare, oferă persoanelor private de libertate oportunități unice pentru a înțelege lumea și propria persoană și de a crea o identitate culturală proprie”, a declarat Ciprian SABĂU, director adjunct pentru Educație și Asistență Psihosocială, notează DC News.

LACRIMI PENTRU IRINA LOGHIN! ANUNȚUL DUREROS TOCMAI A FOST FĂCUT! FUEGO, ÎN STARE DE ȘOC

Marius Moga Sr este tatăl celebrului compozitor și cântăreț Marius Moga (născut pe 30 decembrie 1981 la Alba Iulia) dedicat genului pop și muzicii dance. 

Succesul pe care l-a obținut în țară și nu numai i-a adus locul 85 din 100, la momentul anunțării clasamentului „Mari români”, în anul 2006.

Marius Moga continuă să colaboreze cu mulți muzicieni români, în calitate de compozitor, lansând mai multe formații și cântăreți de succes.

Citeşte mai multe despre:   marius moga  -   inchisoare