Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Maria Ghiorghiu, PREVIZIUNE ȘOC despre Gheorghe Dincă! ”Monstrul trebuie păzit bine! Posibil să moară”

Maria Ghiorghiu, PREVIZIUNE ȘOC despre Gheorghe Dincă! ”Monstrul trebuie păzit bine! Posibil să moară”

Un articol de: Alexandra Cismaru - 14 Aug 2019, 23:55

Maria Ghiorghiu a făcut o previziune incredibilă despre Gheorghe Dincă. Totodată, clarvăzătoarea trage un semnal de alarmă și spune că monstrul din Caracal trebuie păzit extrem de bine pentru a nu face vreun gest necugetat.

DEPRESIV ȘI ALCOOLIC: CE A DECIS ANTENA 1 ÎN LEGĂTURĂ CU PREZENȚA LUI MIHAI BENDEAC PE POST! E FĂRĂ PRECEDENT!

„Monstrul Gheorghe Dincă trebuie păzit bine. Posibil să moară! În această dimineață, m-a trezit o lumină albă și strălucitoare. Pe pat, cu mâinile pe piept stă întins nimeni altul decât acest individ din Caracal care a făcut atât de mult rău mai multor persoane. Era Gheorghe Dincă, îmbrăcat într-un tricou (sau cămașă) pe fond alb și cu dungi galbene la orizontală imprimate. Acest individ nu mai respira; părea că este mort, mai ales că avea și mâinile încrucișate pe piept și fața lividă cu ochii închiși” , a scris Maria Ghiorghiu.

OANA LIS A COMIS-O DIN NOU! BLONDINA, PRINSĂ CU SÂNII PE DINAFARĂ! VIOREL ERA SĂ FACĂ INFARCT CÂND A VĂZUT IMAGINILE DEOCHEATE (FOTO)

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi. 

Citeşte mai multe despre:   Maria Ghiorghiu