Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Maria Ciobanu și-a împărțit averea. Nu vrea ceartă între copii, după moartea ei

Maria Ciobanu și-a împărțit averea. Nu vrea ceartă între copii, după moartea ei

Un articol de: Adela Iacob - 19 Oct 2020, 12:53

Marea cântăreață de muzică populară, Maria Ciobanu, supranumită şi-a pregătit deja testamentul, odată cu retragerea din viața artistică. 

Artista trăiește de aproape 10 ani în Los Angeles. De-a lungul celor 60 de ani de activitate, Maria Ciobanu a strâns o avere de peste două mii de euro, dar și trei vile în Capitală, câteva apartamente, terenuri și bijuterii de peste 100.000 euro.

La vârsta de 83 de ani, celebra cântăreață vrea să-și trăiască liniștită bătrânețea, departe de oboseala și stresul vieții de artist.

„Dânsa a văzut multe la viața ei și știe că principalul motiv de ceartă între neamuri sunt banii. Chiar și între frați. Tocmai de aceea, ea a vrut ca totul să fie clar încă de pe acum. A stabilit cu fiecare dintre ei ce va primi. Ionuţ va rămâne cu vila din America, printre altele. Bijuteriile vor rămâne surorilor, Leontina și Camelia.

Doamna Maria a pus condiție ca fetele să nu le vândă. Ținutele populare, la fel. Apartamentele le-a împărțit între nepoți. Drepturile pentru melodii se vor împărți în mod egal. Așa, toată lumea este mulțumită, iar dânsa are certitudinea că frații nu vor avea de la ce să se certe”, a declarat un apropiat al marii artiste, pentru Playtech.ro.

Artista a stabilit exact ce îi revine fiului ei, Ionuț Dolănescu, în vârstă de 48 de ani, și fiicelor ei, Camelia Ciobanu și Leontina Văduva.

Citeşte mai multe despre:   maria ciobanu