Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete (VIDEO) Maria Andria a spus tot adevărul despre MESCALINA din băutură: CINE I-A FĂCUT RĂU

(VIDEO) Maria Andria a spus tot adevărul despre MESCALINA din băutură: CINE I-A FĂCUT RĂU

Un articol de: Redacția Știrescu.ro - 26 Mar 2019, 18:47

Cunoscuta cântăreață Maria Andria a vorbit despre situația dificilă prin care a trecut recent, când cineva i-a pus mescalină, un drog care afectează puternic creierul uman, în băutură, într-un club. Frumoasa blondină spune pe cine bănuiește că ar fi făcut asta.

   "NADIA A MURIT ÎNTR-UN TERIBIL ACCIDENT". ANUNȚUL CARE A ȘOCAT TOATĂ ROMÂNIA. SOȚUL GIMNASTEI A ÎNCREMENIT LA AFLAREA VEȘTII


„Erau femeile alea care mi-au ghicit în palmă și au văzut că sunt străină și mi-au zis că costă 200 de lei și eu le-am dat și veneau și altele...eu cred că poate alea erau, ca să mă amețească, să le dau mai mulți bani. Nu știu cine era, numai Dumnezeu știe. Niciodată nu am băut droguri, nu sunt persoana care să se arate la televizor că se droghează, nu fac așa chestii. 

     DESPĂRȚIRE DUREROASĂ! DIN PĂCATE, ESTE VORBA CHIAR DESPRE FLORIN PIERSIC! CÂTĂ TRISTEȚE ...

Vreau foarte mult să mă întorc înapoi în România dar am mari probleme aici acasă, mama nu mă mai lasă să mă întorc în România. Nu am pe nimeni în România. Astăzi am vorbit cu mama și o rugam să mă lase încă o dată măcar. I-am zis mamei mele că vreau să mă lupt cu muzica dar mi-a zis că la final o să fiu moartă.


O am și pe mama bolnavă cu cancer, tatăl meu e mort, frații mei sunt căsătoriți” a povestit blondina, pentru www.spynews.ro. 

    FANII SUNT DISPERAȚI: KANAL D A FĂCUT ANUNȚUL ȘOC! EMISIUNEA A FOST SCOASĂ DIN GRILA DE PROGRAME


„Nu știu ce să fac, nu știu dacă să mai vin în România. Mi-e rușine cu toate astea! Am probleme mari cu familia mea, că eu sunt învîățată cu alte chestii dintr-o țară mică...că în final o să fiu omorâtă! Eu niciodată nu mă gândesc că o persoană poate să-mi facă rău. Eu sunt prostuță, dacă cineva îmi zice Maria vrei să ne căsătorim, că te iubesc...eu nu sunt obișnuită în țară mare și nu știu dacă cineva vrea să-mi facă rău sau mă minte... 

BOMBĂ! EL ESTE ALESUL SIMONEI HALEP! CUM S-AU POZAT! NU MAI E LOC DE INTERPRETĂRI!

Nu știu dacă mai vin în România și nu știu dacă mai continui cu muzica, poate a fost ultima dată din toate câte s-au întâmplat...Nu mai merg niciodată în club în România, că mi-e frică! M-am simțit foarte urât, eram acolo la spitalul ăla și ce vedeau ochii mei...eu vreau să fiu fericită, nu să fiu așa...” a mai mărturisit Maria Andria, pentru www.spynews.ro.

 

 

Citeşte mai multe despre:   maria andria