Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Margareta Pâslaru a RECUNOSCUT! La ce truc a apelat pentru a ajunge CELEBRĂ: Aveam o...

Margareta Pâslaru a RECUNOSCUT! La ce truc a apelat pentru a ajunge CELEBRĂ: Aveam o...

Un articol de: Stirescu.ro - 20 Ian 2019, 09:58

Interpreta de muzică populară Margareta Pâslaru a dezvăluit la ce truc a apelat pentru a se face cunoscută în întreaga lume.               

De asemenea, ea a povestit că pe vremurile în care televizorul nu era color oamenii care o vedeau la TV puteau doar să îşi imagineze cum sunt colorate hainele sale, însă ea a ales să se îmbrace în negru și alb, potrivit spynews.ro.

„George Grigoriu este cel care a remarcat timbrul meu vocal. Eram elevă, aveam 15 ani și jumătate și a fost o întâlnire nemapoimenită, atunci, la Casa de Cultură. El a compus pentru mine “Chemarea mării”, care a devenit ulterior un mare șlagăr și a avut, pentru vremea aceea, vânzări record (...)Era un rafinament pe care nu îl poate depăşi colorul, pentru că se lucra cu multă grijă. Era o ştiinţă: Cum să te îmbraci când filmezi alb-negru. (...) Mi-am dat seama privind la nişte ţinute superbe ale unor colege, cu mătăsuri naturale. Pe ecran dădea gri, nu se vedea nimic. Şi atunci am revenit la ce e de bază, simplu. Alb-negru. Şi mă îmbrăcam în negru, cu garnitură albă. Şi aceasta oferea contrastul acela. (...) Era foarte important să fiu eu însămi. Intuitiv am conştientizat faptul că la vremea aceea luxul pe are îl afişau interpreţii de dincolo nu putea fi atins de noi, cei care veneam din ţările lagărului socialist. Şi atunci am venit cu elemente originale, elemente populare, ţesături populare, detalii extraordinare din costume vechi, accesorii... Avea o trăistuţă cu care am văzut lumea, 39 de ţări. O trăistuţă din Oaş. Nu plecam fără ea”, a mărturisit Margareta Pâslaru.

Citeşte mai multe despre:   Margareta Pâslaru