Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Pentru EA a vrut să se SINUCIDĂ Cătălin Botezatu! Cine e FEMEIA care I-A LUAT MINȚILE designerului? ''Ea este marea mea dragoste și rămâne în continuare'' (GALERIE FOTO)

Pentru EA a vrut să se SINUCIDĂ Cătălin Botezatu! Cine e FEMEIA care I-A LUAT MINȚILE designerului? ''Ea este marea mea dragoste și rămâne în continuare'' (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 18 Ian 2019, 17:31

Deși Cătălin Botezatu a avut relații cu multe femei frumoase și celebre la viața sa, una singură se pare că a rămas în inima lui cu adevărat. 

Botezatu a trăit o poveste de iubire cu totul aparte cu Dana Opsitaru, unul dintre cele mai cunoscute modele din Epoca de Aur, scrie Libertatea.

Dana, care era cu 8 ani mai în vârstă ca el, a fost marea dragoste a creatorului de modă. 

Pe vremea când s-au cunoscut, aceasta era căsătorită și avea un copil, dar cei doi au avut o relație de patru ani. Dana chiar a divorțat din iubire pentru Cătălin Botezatu. 

„Era mai în vârstă decât mine cu 8-9 ani. Se purta cu mine ca o mamă, ca o amantă, ca o nevastă, ca o orice. Am cunoscut-o în urma unui pariu. Un coleg, manechin, mi-a zis: „Dacă te crezi aşa fiţos şi consideri că toate femeile îţi pică aşa, stanga-dreapta, cucereşte-o pe asta!”. 

„Da de ce tocmai pe asta?”, am întrebat. 

„Pentru că are un copil, are foarte mulţi bani şi nu se uită la nici unul”, mi s-a răspuns. Ea avea o viaţă foarte tare, n-o interesau puştii ca mine. Am început o muncă asiduă de cucerire.

Toţi banii mei îi dădeam pe orhidee. Dumnezeule, câţi bani am dat pe orhidee în perioada aceea!

După trei luni de încercări, a acceptat să ia masa cu mine la Capşa. A venit cu nişte pantofi roşii cu toc înalt şi cu un deux-piece cu fustă foarte scurtă şi sacou cu umeri foarte mari.

Era o apariţie de-ţi tremurau picioarele. N-am mâncat nimic toată seara, deşi comandasem tot felul de mâncăruri s-o impresionez. Am mers la ea acasă şi-a urmat cea mai nebună partida de sex pe care am avut-o multă vreme de-atunci încolo”, a povestit Botezatu într-un interviu.

Cătălin Botezatu a iubit-o nebunește pe Dana, femeia căreia i-a spus că-și taie venele dacă nu vine să-l vadă. 

„A fost un fel de refulare. Apoi, a intervenit mârşăvia mea pentru că am continuat să merg în casa ei ca prieten al soţului, care era căpitanul Naţionalei de baschet a României. Foarte delicat! Noi chiar ne iubeam, a fost dragoste. A urmat o perioada de demenţă…. De Crăciun, chiar am şantajat-o, i-am spus: „Dacă nu vii să stai cu mine, îmi tai venele!”. 

În noaptea de Revelion, la 12 noaptea, când oamenii-şi spun lucruri frumoase, Dana i-a spus soţului ei că are o aventură cu mine şi că mă iubeşte foarte tare”. 

„Dana este marea mea dragoste și rămâne în continuare, deși au urmat și altele. Vorbim aproape zilnic, pentru că o mare iubire nu se uită niciodată. A devenit prietena mea cea mai bună”, a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!
 

Citeşte mai multe despre:   catalin botezatu  -   Dana Opsitaru