Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete NU se așteptau la AȘA CEVA! Mama Deliei și mama lui Bendeac ȘI-AU FĂCUT PRAF copiii! (FOTO)

NU se așteptau la AȘA CEVA! Mama Deliei și mama lui Bendeac ȘI-AU FĂCUT PRAF copiii! (FOTO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 28 Mar 2019, 10:06

În cadrul unei ediții speciale „iUmor”, despre care jurații nu au avut nicio bănuială, mama Deliei și mama lui Mihai Bendeac le fac o surpriză copiilor aflați în juriu și apar în fața lor, spre uimirea tuturor!

Andreea Marin, Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu sau Roxana Vancea sunt doar câțiva dintre invitații speciali care vor urca pe scena „iUmor”, pentru a face glume pe seama juraților.

Marea surpriză a serii a fost însă apariția pe scenă a mamei actorului Mihai Bendeac și a cântăreței Delia.

„E prima dată când… mă fac de râs, dar de dragul ei… Astăzi nici măcar nu am sunat-o, mi-a fost teamă să nu mă dau de gol. Sper să nu își dea seama din prima, sper să o fierb puțin, eu mi-am făcut un scenariu”, a mărturisit Gina Matache, mama Deliei. 

„Eu cred că sunt singura care nu sunt de meserie, nu sunt obișnuită cu scena, cu spectacolele, dar sper să mă descurc. Eu cred că o să fie șocant, nu cred că se așteaptă, i-am mai făcut surprize de ziua lui, am venit cu bunicul lui, dar chiar să mă vadă pe scenă nu cred că se așteaptă. Când am auzit că vine și mama Deliei, nu am putut să refuz”, a spus Emilia Bendeac.

SURSA: Libertatea

Citeşte mai multe despre:   delia  -   mihai bendeac  -   iumor  -   andreea marin  -   roxana vancea  -   gabriel cotabita  -   carmen tanase  -   florin dumitrescu