Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Criminala de la metrou, eliberată din ÎNCHISOARE?! ANUNȚUL FĂCUT acum despre Magdalena Șerban: Ce au decis judecătorii

Criminala de la metrou, eliberată din ÎNCHISOARE?! ANUNȚUL FĂCUT acum despre Magdalena Șerban: Ce au decis judecătorii

Un articol de: Stirescu.ro - 26 Feb 2019, 12:47
Foto: B1.ro Vedete

Un nou termen în cazul Magdalenei Șerban, criminala de la metrou, s-a judecat în prima zi a acestei săptămâni, la Curtea de Apel București, după ce femeia a contestat condamnarea pe viață.

Femeia primise condamnarea în octombrie 2018.

Avocatul din oficiu a Magdalenei Șerban a precizat, în faţa instanţei, că daunele de 30 de mii de euro pentru rudele Alinei Ciucu şi pentru Anne Mary Costache sunt prea mari și, în opinia sa, ar reprezenta „o îmbogăţire fără justă cauză”, considerând că 10 mii de lei de lei ar fi de ajuns.

Magdalena Şerban, criminala de la metrou, a cerut azi doar 20 de ani de închisoare în locul condamnării pe viaţă pe motiv că avea probleme psihice dar nu îşi luase tratamentul.

Vă reamintim că pe 12 decembrie 2017, Magdalena Șerban a șocat milioane de oameni din România, dar și de peste hotare. Ea a aruncat-o pe Alina Ciucu în faţa unui tren în staţia de metrou Dristor. Victima era însărcinată și nici ea și nici bebelușul ei nu au avut nicio șansă la viață. Gestul șocant al criminalei a venit la aproape cinci ore de când, în staţia Costin Georgian, a încercat să o omoare în același fel pe Alexandra Anne Mary Costache. Magdalena Șerban este arestată din 13 decembrie 2017.

Citeşte mai multe despre:   Magdalena Serban