Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Magda Vasiliu trage un SEMNAL DE ALARMĂ! Le-a luat peste picior pe vedetele care se machiază prea strident: „Toate arată la fel"

Magda Vasiliu trage un SEMNAL DE ALARMĂ! Le-a luat peste picior pe vedetele care se machiază prea strident: „Toate arată la fel"

Un articol de: Stirescu.ro - 01 Mar 2019, 15:44

Magda Vasiliu a ţinut să tragă un semnal de alarmă cu privire la felul în care aleg persoanele publice să se machieze şi să apară la tv.

 Magda Vasiliu este de părere că din cauza excesului de make-up majoritatea vedetelor au început să semene între ele, potrivit spynews.ro.

 „Dar ceea ce mă bulversează efectiv este machiajul doamnelor și domnișoarelor… Sprâncene groase, imense, desenate stufos deasupra unor ochi sclipicioși/negricioși, pomeții dați în exces cu blush sclipicios, boturi exacerbate și mult, prea mult fond de ten adunat în riduri impreună cu pudra menită să-l fixeze… Plus veșnicele decolteuri etalate cu o mândrie nejustificată, sclipicioase și ele…. Plus veșnicele bucle…. Nu am fost niciodată genul snob. Cei care mă cunosc din afara FB știu că nu am fost niciodată vreo închipuită, vreo snoabă… Da’ mă uit la moderatoarele de la televiziunile italienilor, la invitate, la vedetele lor… Ori lumina e mult mai bună, ori astea aici sunt cu toate la locul lor… Nu vezi sprâncene, nu vezi boturi, nu vezi sâni sclipicioși expuși că și cum ar fi în căutarea celui care dă mai mult… Păcat… Se spune că româncele sunt frumoase (mă rog, nu putem generaliza ?)… Or fi frumoase, dar nu prea se mai vede de sub straturile de machiaj menit să le facă pe toate să arate la fel", a scris Magda Vasiliu.

Citeşte mai multe despre:   Magda Vasiliu