Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Magda Catone, mărturisiri neașteptate despre moartea soțului ei Șerban Ionescu: Doctorul MI-A SPUS...

Magda Catone, mărturisiri neașteptate despre moartea soțului ei Șerban Ionescu: Doctorul MI-A SPUS...

Un articol de: Stirescu.ro - 07 Feb 2019, 17:32

Magda Catone a vorbit după ani de tăcere despre pierderea lui Șerban Ionescu și felul în care această dramă i-a schimbat viața.
"M-am măritat devreme, la 24 de ani şi toate ocaziile de domişoară de cochetat cu băieţii au fost sub semnul unei frumoase şi delicate prietenii.


 Întâlnirea cu Şerban a fost crucială. Dacă ar fi fost să-l întâlnesc la 18 ani, m-aş fi măritat cu el. Am fost împreună 31-32 de ani, până când... aşa a fost să fie.", a mărturisit Magda Catone pentru emisiunea „Acces direct” de la Antena 1.


"3 noiembrie, o zi cu zăpadă în ferestre (...) Doctorul mi-a spus să rămân la spital să nasc. Am spus foarte convingătoare că nu, trebuie să merg la piaţă. Eu am născut fără dureri.


 Simţeam fluturi în stomac, am născut natural, din trei încercări... după atâtea ocazii în care tot pierdeam sarcina, am avut grijă", a povestit Magda Catone.


"În viaţa mea am învăţat să tac. A număra până la 10, a fi îngăduitor, a fi prieten, a începe o zi nouă, este soluţia de a ţine o căsnicie. După atâţia ani când am consumat căsnicia, e bine să ştiţi că trebuie să aflii când e bine să taci.", a continuat Magda Catone. 
 

Citeşte mai multe despre:   magda catone  -   serban ionescu