Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Are 7 copii cu 5 femei! Acum a divorțat DIN NOU! Ce spune Mădălin Voicu despre fosta soție! (FOTO)

Are 7 copii cu 5 femei! Acum a divorțat DIN NOU! Ce spune Mădălin Voicu despre fosta soție! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Dec 2018, 11:50

 Mădălin Voicu (66 de ani) a divorțat de pictoriţa Carmen Olteanu, însă cei doi nu s-au înţeles deloc în ceea ce priveşte vizitele şi timpul petrecut alături de băieţii lor, Ştefan (9 ani) şi Ioan (7 ani).

„La notar, eu nu am reuşit să mă înţeleg cu mama lor. Pentru că ea a impus, nu s-a înţeles cu mine. Eu fiind un om foarte ocupat, pot lua băieţii doar în anumite zile, ci nu când doreşte ea”, a declarat Mădălin Voicu, scrie Click.

De curând, politicianul a primit decizia magistraţilor. Astfel, judecătorii au stabilit ca Mădălin Voicu să îşi petreacă  cu băieţii două weekenduri pe lună, de vineri, ora 16,  până duminică la ora 18, la domiciliul său. Apoi, pe timpul vacanţei de vară, copiii vor petrece o lună la domiciliul tatălui. 

Carmen Olteanu a considerat că nu se descurcă cu cei 550 de euro pe lună pentru cei doi băieţi, şi a cerut majorarea pensiei de întreţinere. Iar decizia judecătorilor a fost ân consecință. „Majorează pensia de întreţinere datorată de reclamantul-pârât conform convenţiei de divorţ, de la 2.500 lei lunar pentru ambii copii la 1/4 din venitul mediu lunar net realizat, pentru ambii copii, urmând a fi calculat exclusiv în raport de veniturile cu caracter permanent”, scrie în decizie.

Fostul politician are doi băieţi cu Carmen Olteanu, pe Ştefan (9 ani) şi pe Ion (7 ani), doi copii cu fosta soţie, Adriana, pe Ioana (30 de ani) şi pe Tudor (27 de ani), pe Mădălin Voicu Junior (46 de ani), dintr-o relaţie anterioară, şi încă doi băieţi nerecunoscuţi, stabiliţi în străinătate, proveniţi tot din iubiri pasagere.

Citeşte mai multe despre:   madalin voicu