Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Drama prin care trece băiatul lui Mădălin Ionescu! „Centrii vorbirii sunt AFECTAŢI” De ce BOALĂ suferă acesta (FOTO)

Drama prin care trece băiatul lui Mădălin Ionescu! „Centrii vorbirii sunt AFECTAŢI” De ce BOALĂ suferă acesta (FOTO)

Un articol de: Alexandra Cismaru - 14 Aug 2019, 18:11

Mădălin Ionescu are trei copii și o căsnicie fericită. Puțini însă știu drama prin care a trecut prezentatotul TV atunci când a aflat că fiul său suferă de o afecțiune gravă.

ANDREEA MARIN ȘI COVE, PRIMELE IMAGINI ÎMPREUNĂ: FANII SUNT ULUIȚI! DA, PÂNĂ LA URMĂ S-A ÎNTÂMPLAT!

Din căsnicia anterioară, Mădălin Ionescu are doi copii: un băiat și o fată, de care a avut grijă chiar și după divorț. Din păcate, însă, fiul său Filip suferă de o afecțiune gravă:  hemipareză ( hemipareza rezultă dintr-o leziune de neuron). Această boală i-a afectat limbajul și adolescentul are tulburări senzoriale şi cognitive, potrivit cancan.ro.

ANUNȚUL TRIST TOCMAI A FOST FĂCUT: DIN PĂCATE ESTE VORBA DE ÎNDRĂGITUL CÂNTĂREȚ ȘTEFAN BĂNICĂ JR...

Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, s-a născut perfect sănătos, însă când avea doar două luni a făcut varicelă şi din cauza lipsei vaccinului, au apărut probleme neurologice grave. Prezentatorul TV ar vrea să creadă într-o minune  și că băiatul lui își va reveni însă este realist.

GINECOLOGUL MĂ IMPLORASE... ANDREEA ESCA A RUPT TĂCEREA: TOATĂ LUMEA A AMUŢIT CÂND A AUZIT ASTA...

”Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient. El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi. În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi. Eu îmi doresc asta, dar la modul realist spus, e greu de crezut, pentru că exact centrii vorbirii sunt afectaţi, are limba pe jumătate paralizată”, declara Mădălin Ionescu.

Citeşte mai multe despre:   Madalin Ionescu