Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete "Mă preocupă foarte tare". Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu, chiar înainte cu câteva săptămâni de a naște

"Mă preocupă foarte tare". Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu, chiar înainte cu câteva săptămâni de a naște

Un articol de: Adela Iacob - 04 Iun 2021, 11:06
sursa Foto: Instagram Vedete

Adela Popescu mai are câteva săptămâni și va naște cel de-al treilea copil, care va fi tot un băiețel. Prezentatoarea TV a vorbit despre motivul care o îngrijorează cel mai tare în această perioadă. Ea a declarat că înainte cu două săptămâni de a naște va intra în izolare, de frică să nu ia Covid-19 chiar înainte să nască.

“În primul rând, acum mă preocupă foarte tare care este povestea asta cu Covid-ul. În clipa în care te internezi, ți se face un test Covid-19 și dacă ești pozitiv, ești mutat la o maternitate suport Covid. Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă, nu ai voie să îți vezi copilul. Ceea ce nu e chiar o bucurie, atunci când naști natural și probabil că nici la cezariană. De aceea, am spus că ar fi ideal ca, în ultimele două săptămâni, să mă izolez, să mă închid în casă, ca să nu risc chiar pe final să mă îmbolnăvesc”, a declarat Adela Popescu, invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Adela își dorește să nască tot pe cale naturală și de această dată. Vedeta Pro TV este însă sigură că a treia naștere va fi mai grea decât primele două, căci se confruntă cu câteva probleme la coloană.

“Acum, a treia oară, am o certitudine că va fi foarte greu. Sper să nasc tot e cale naturală.  Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Sper să fie ok.  Dacă de două ori a fost complicat, cu dureri, a treia oară nu are cum să fie altfel. Eu am niște complicații la coloană, astfel încât când copilul coboară, se așază pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie când îmi începe travaliul, nu am doar durere pe contracție, am o durere constantă, ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Durerea e foarte mare”, a mai spus Adela.
 

Citeşte mai multe despre:   adela popescu