Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Luminița Anghel, declarații uluitoare despre părinții și copilul ei: ”Mi-a fost scris să...”

Luminița Anghel, declarații uluitoare despre părinții și copilul ei: ”Mi-a fost scris să...”

Un articol de: Adela Iacob - 15 Noi 2019, 08:46

Celebra Luminiá Anghel, ieșită de mult din lumina reflectoarelor, a ieșit public recent și a vorbit despre toate shcimbările din viața ei, dar și despre toate nostalgiile pe care le are. 

S-au împlinit 8 ani de când Luminița Anghel a devenit mamă și este cum nu se poate mai fericită. Filip o face foarte mândră și chiar dacă nu a mai apărut în lumina reflectoarelor, artista încă se bucură de iubirea și aprecierea fanilor săi, scrie spynews.ro. 

Îndrăgita cântăreață a mărturisit că cea mai mare nostalgie pe care o are este cea legată de părinții săi. 

„Soțul este bine, cu muncitorii prin curte, reparăm, renovăm. Încă mai crede lumea că sunt în America. Facem aceste vacanțe în Florida, în fiecare vară. Am mai multe nostalgii, nostalgia părinților, mi-aș fi dorit să-i mai am în viață. Am avut grijă de mama până în ultima clipă, am simțit nevoia ca atunci când ei nu mă mai puteau ajuta pe mine, să pot să le întorc toată dragostea. I-am luat eu sub aripa mea și i-am îngrijit pe amândoi, până în ultima clipă” a mărturisit Luminița Anghel, în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, Luminița Anghel a spus că și-ar mai fi dorit 2 sau 3 copii. 

„Mi-a fost scris să vin în familie târziu, atunci când mama avea 42 de ani, cât aveam eu când am rămas însărcinată cu Filip. 
A doua nostalgie este cea că nu sunt mai tânără, să mai pot avea 2-3 copii. Filip, de 2 ani și ceva se roagă și vorbește mereu de frățior și surioară. Mai am o nostalgie...îmi pare rău că nu l-a cunoscut pe soțul meu mai demult, să apucăm și noi o nuntă de aur. Soțul meu mi-a zis că vrea să trăiască 200 de ani, are toate șansele”
 a mai spus Luminița Anghel. 

 

Citeşte mai multe despre:   luminita anghel