Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Luis Lazarus, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la adresa fiului ZINEI: Cât de porc poți să fii...

Luis Lazarus, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la adresa fiului ZINEI: Cât de porc poți să fii...

Un articol de: Redacția Știrescu - 02 Apr 2019, 09:01

Luis Lazarus îl atacă pe fiul Zinei Dumitrescu pentru că și-a abandonat mama la azil. 
“Mă gândesc la cât de porc poți să fii ca să-ți duci mama la azil și sa o uiți acolo, să nu îi plătești nici măcar taxa de azil și când moare să iei trupul repede, să îl incinerezi, astfel încât toți prietenii ei să nu poată să îi aducă un ultim omagiu și să-i aprindă o lumânare la cap! Vreți să vă spun ce cred eu?

Eu cred ca «piticul ăsta moral», care e «lung și prost, cât o zi de post», a luat-o, a ascuns-o repede și a incinerat-o ca să… NU dea o pomană prietenilor ei și să îi vândă cavoul, căci la Bellu este scump, mon cher! Cred că știți despre cine e vorba, nu? Chiar aș vrea o explicație mai bunș decât a mea! Aștept, dar nu o veți găsi!”, a scris fostul realizator de emisiuni pe contul său de Facebook.

     ADIO, MAESTRE! MULȚI ROMÂNI ÎI VOR SIMȚI LIPSA! MARELE ACTOR A MURIT! VESTEA ȘOC A ZILEI


Părerile prietenilor virtuali ai lui Luis Lazarus sunt împărțite: unii sunt de acord cu spusele sale, alții însă, nu. “Așa am gândit și eu. Se temea de pomeni și toată alergatura unei înmormântări. Un nimic de om!”, “Cred că sunt persoane care cunosc trecutul doamnei Zina în mulții ani de glorie și faimă. A fost o adevarată mamă pentru copil??? L-a crescut dânsa??? Poate acest băiat a devenit așa din cauza mamei care l-a lăsat de izbeliște… să spună cineva adevărul”, “Trist… foarte trist! Chiar mă gândeam: oare este rău intenționat sau are probleme cu capul…. altă variantă nu există!

Citeşte mai multe despre:   luis lazarus