Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Lovitură pentru Aurel Pădureanu și fiul regretatei Cornelia Catanga. Unde au fost nevoiți să se mute după moartea artistei

Lovitură pentru Aurel Pădureanu și fiul regretatei Cornelia Catanga. Unde au fost nevoiți să se mute după moartea artistei

Un articol de: Adela Iacob - 13 Apr 2021, 10:21

Aurel Pădureanu și fiul regretatei cântăreței, Cornelia Catanga, au fost nevoiți să se mute din casa din Bragadiru, în care au locuit împreună.

În prezent, cei doi au fost nevoiți să se mute întru-un apartament modest din zona Rahova. Potrivit impact.ro, aceștia au fost văzuți deseori în acea zonă, plimbând-se pe străzile din apropierea blocului.

Aurel Pădureanu este îngropat în datorii și nu are niciun venit. Acesta încearcă să obțin o pensie de urmaș și speră ca în curând să poată cânta din nou,  scrie cancan.ro. 

„Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru, în anii comunismului, așa erau vremurile, nu am avut carte de muncă, așa că nu beneficiez de pensie. E îngrozitor ce s-a întâmplat cu artiștii! Sper să dea drumul la evenimente, să pot cânta, să pot câștiga și eu un ban!

Avem datorii mari, la chiria pentru apartamentul în care locuiam cu toții. În pandemie, când niciunul dintre noi, eu, soția și fiul nostru pianist, Alex, nu am mai avut concerte, am rămas în urmă cu plățile. Mai ne peticeam din drepturile de autor ale Corneliei și din pensia ei de invaliditate, de 2.000 de lei. Acum, însă, trebuie să ieșim din această situație financiară grea”, a declarat Aurel Pădureanu.

Citeşte mai multe despre:   cornelia catanga   -   aurel padureanu