Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete E OFICIAL! Louis Vuitton a FĂCUT ANUNȚUL: Ce se întâmplă cu articolele de îmbrăcăminte cu tematica Michael Jackson

E OFICIAL! Louis Vuitton a FĂCUT ANUNȚUL: Ce se întâmplă cu articolele de îmbrăcăminte cu tematica Michael Jackson

Un articol de: - 18 Mar 2019, 14:13

Casa de modă franceză Louis Vuitton a retras articolele de îmbrăcăminte cu tematica Michael Jackson din colecţia vară 2019 pentru bărbaţi după difuzarea documentarului „Leaving Neverland”.

Până în prezent, o statuie a starului a fost înlăturată de la Muzeul Național al Fotbalului din Marea Britanie și mai multe posturi radio au anunțat că nu vor mai difuza piesele lui Jackson ca urmare a acuzațiilor aduse starului, potrivit libertatea.ro.

Colecţia Louis Vuitton fusese prezentată în luna ianuarie la Săptămâna Modei de la Paris şi urma să apară în magazine în luna iunie, însă o purtătoare de cuvânt a casei de modă a declarat că articolele cu tematica Jackson nu vor fi puse în vânzare.

Casa de modă franceză cu vânzări anuale de peste 10 miliarde de euro a afirmat că în momentul prezentării noii colecţii nu a ştiut de documentarul „Leaving Neverland”.

„Sunt conştient că în lumina acestui documentar, prezentarea a provocat reacţii emoţionale. Condamn ferm orice formă de abuz împotriva copiilor, violenţă sau încălcare a drepturilor omului”, a declarat Virgil Abloh, designer la Louis Vuitton, într-un comunicat.

Casa de modă franceză Louis Vuitton a retras articolele de îmbrăcăminte cu tematica Michael Jackson din colecţia vară 2019 În documentarul „Leaving Neverland”, transmis de HBO în mai multe părți, Wade Robson și James Safechuck l-au acuzat pe Michael Jackson că i-a abuzat sexual pe parcursul a câtorva ani, când erau copii.

 Familia lui Michael Jackson a negat acuzațiile care i s-au adus starului și a condamnat documentarul, numindu-i pe acuzatorii lui Jackson „mincinoși recunoscuți”, referindu-se la faptul că cei doi au declarat, atunci când artistul era în viață, că nu au fost molestați.

 Recent, Paris Jackson a vorbit prima dată public despre tatăl ei după apariția documentarului ”Leaving Neverland”. Fiica lui Michael Jackson a spus că nu este treaba ei să-l apere pe artist.

Citeşte mai multe despre:   Louis Vuitton