Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Fiica lui Ilie Balaci l-a dat în judecată pe bărbatul care i-a fost alături timp de 17 ani: Motivul este HALUCINANT!

Fiica lui Ilie Balaci l-a dat în judecată pe bărbatul care i-a fost alături timp de 17 ani: Motivul este HALUCINANT!

Un articol de: Stirescu.ro - 01 Feb 2019, 23:30

Ex-fotbalistul Stelei ar fi refuzat să plătească pensia alimentară pentru copii. Lunar, fostul fostul internațional era obligat să achite aproximativ 100 de euro. 

Dar ar fi “uitat”! 

În 2015, Lorena și Eugen Trică au îngroșat rândurile vedetelor care au ales să divorțeze în discreție, departe de ochii curioșilor și fără să inițieze un scandal mediatic. Separarea a avut loc la notar, cu anumite clauze pe care fostul fotbalist s-a angajat să le îndeplinească. Lucru care nu s-a întâmplat. Motiv pentru care fiica regretatului Ilie Balaci a luat atitudine.

Pe 31 ianuarie, la Judecătoria Sectorului 1 București, Lorena a înregistrat un dosar de “încuviinţare executare silită” pe numele lui Eugen Trică. Primul termen nu a fost, încă, stabilit. 

La mijloc este o sumă infimă, de aproximativ 100 de euro pe lună.

“Este vorba despre o convenție civilă pe care o au de când au divorțat la notar. Acolo sunt scrise obligațiile și îndatoririle, ca tată, pe care le are Eugen Trică. Este vorba de un titlu executoriu. Mai exact, de neplata pensiei alimentare. La mijloc este suma de 500 lei pe lună. Ei nu-și mai vorbesc, nu mai au nicio relație. Nu mai țin legătura. Cert este că Lorena nu plătea un executor pentru o lună sau două. Nu a plătit pensia de o bună perioadă. Nu are nevoie de acești bani, dar ideea este că Lorena trebuie să se lupte pentru drepturile copiilor”, a povestit, Lorena Balaci.

Citeşte mai multe despre:   Lorena Balaci