Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CLIPE GRELE pentru Loredana Groza! Ce i s-a întâmplat de Crăciun când era mică. Puțină lume știe asta: „A fost un șoc...”

CLIPE GRELE pentru Loredana Groza! Ce i s-a întâmplat de Crăciun când era mică. Puțină lume știe asta: „A fost un șoc...”

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Dec 2018, 17:43

Cântăreața Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi şi îşi permite orice îşi doreşte.

Însă lucrurile nu au stat așa mereu, artista a vorbit despre cum arăta Crăciunul în copilărie, despre neajunsuri, despre cel mai frumos moment din viaţa ei, dar şi despre cât de greu i-a fost să afle de Moş Gerilă, potrivit spynews.ro. 

„A fost un şoc când am aflat că Moş Crăciun este de fapt Moş Gerilă. Chiar şi părinţilor le era frică să pronunţe acel cuvânt, de teamă ca nu cumva să ne audă vreun vecin mai vorbăreţ. Moşul nu era atât de darnic, Moş Gerilă era mai amărât. Ţin minte că îmi doream păpuşi", a spus Loredana.

Loredana Groza a povestit şi despre cel mai frumos moment pe care l-a trăit de Crăciun, acesta fiind legat, evident, de fiica sa.

„Cel mai impresionant moment a fost primul Crăciun cu fetiţa mea. Avea câteva luni şi am pus-o sub brad", a spus Loredana Groza.