Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ȘOCANT! Lora, suspectă de CANCER! Ce A ANUNȚAT vedeta! ''A venit rezultatul biopsiei'' (FOTO)

ȘOCANT! Lora, suspectă de CANCER! Ce A ANUNȚAT vedeta! ''A venit rezultatul biopsiei'' (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 03 Ian 2019, 14:49

De curând, Lora (36 de ani) și-a amintit de o perioadă mai puțin fericită din viața ei, atunci când a fost suspectă de cancer, în anul 2013.

„Toţi avem în viață perioade în care simţim că nu mai putem şi nu ştim încotro s-o apucăm. În aceste momente e bine să avem lângă noi oameni de încredere, care ne dau energie şi putere. A existat un astfel de moment şi pentru mine, unul de cumpănă, când credeam că problemele mele de sănătate sunt mult mai grave decât au fost, de fapt. Atunci am cunoscut-o pe Eva Pavel, o profesionistă, un om cu suflet uriaş, care a rezonat imediat cu nevoile mele şi nu a ezitat să mă ajute să găsesc cele mai bune soluţii. Împreună am analizat toate opţiunile de tratament şi am ales varianta care mi s-a potrivit”, citează Libertatea.

„Atunci am conştientizat cât de important e omul de legătură dintre pacient şi doctor, omul care, practic, preia totul pentru ca tu să fii bine, liniştit, să ai mintea limpede şi să te poți concentra pe sănătatea ta. Acum sunt bine, iar acest lucru i se datorează şi Evei”, a spus Lora.

Cântăreața și-a ținut în permanență fanii la curent cu starea ei de sănătate.

„A venit rezultatul biopsiei. Este bine, slavă Domnului. Grea aşteptare! Vă mulţumesc că nu m-aţi lasat singură. N-am crezut că o să trăiesc ziua în care să plâng de fericire că nu am cancer. Vă rog din suflet să vă faceti analizele măcar o dată pe an. Nu vă neglijaţi sănătatea”, scria atunci artista pe Facebook. 
 

Citeşte mai multe despre:   Lora