Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Lili Sandu și Silviu Țolu urmează să fie părinții unui băiețel. Descoperă cum au reacționat cei doi atunci când au aflat vestea cea mare (VIDEO)

Lili Sandu și Silviu Țolu urmează să fie părinții unui băiețel. Descoperă cum au reacționat cei doi atunci când au aflat vestea cea mare (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 29 Mar 2020, 13:39

Lili Sandu a surprins pe toată lumea, în urmă cu doar câteva săptămâni, când a anunțat că este însărcinată. Actrița în vârstă de 40 de ani și iubitul ei Silviu Țolu urmează să deviă părinți anul acesta, iar acum vedeta știe exact și care va fi sexul bebelușului pe care cei doi abia așteaptă să îl țină în brațe.

Lili Sandu a povestit toul într-un vlog publicat pe canalul său oficial de YouTube. Vedeta a mers la ecograf, alături de iubitul ei și a auzit pentru prima dată bătătile inimii băiețelului pe care urmează să îl nască.

Vedeta le-a mărturisit fanilor că știa încă din luna decembrie că este însărcinată, însă a preferat să facă totul public mai târziu, mai ales pentru că în ziua de Crăciun, Lili Sandu a fost pe punctul de a face un avort spontan. Actrița a povestit că și-a dorit acest întotdeauna acest copil și că s-a rugat pentru o minune în momentele grele pe care le-a întâmpinat.

Actrița și iubitul ei au dezvăluit împreună sexul bebelușului, citind pe YouTube rezultatele morfologiei pe care Lili a făcut-o înainte ca iubitul ei să sosească în țară. Frumoasa vedetă și Silviu Țolu vor fii fericiții părinți ai unui băiețel, care este, spre bucuria tuturor sănătos.

 

„Acest băiețel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate că undeva mi-aș fi dorit să fie fetiță pentru că poate gândeam superficial. Mă gândeam că fetițele sunt atașate de mame, că le putem îmbrăca frumos, că sunt gingașe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu știe exact de ce este un băiețel și vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască. Nu am crezut vreodată că va exista atâta iubire în inima și sufletul meu.”, le-a spus Lili Sandu fanilor internauți.

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt împreună de aproape 5 ani, iar între cei doi este o diferență de vârstă de 12 ani, actrița având în prezent 40 de ani, iar Silviu 28. Cei doi s-au conscut în Istanbul, în timp ce vedeta era în vacanță alături de o prietenă, iar Silviu se afla acolo pentru a realizat documentare pentru blogul personal, au povestit cei doi în trecut, la „Vorbește Lumea”.

Anul trecut, Silviu i-a pregătit lui Lili o surpriză de proporții. Cei doi am mers într-o vacanță în Istanbul, de ziua vedetei, iar acela a fost și momentul în care actrița a fost cerută în căsătorie. În prezent, vedeta este însărcinată în luna a cincea și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe.