Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Le-a UMILIT pe toate! Bădălau nu se abține când e vorba de cuvinte JIGNITOARE!

Le-a UMILIT pe toate! Bădălau nu se abține când e vorba de cuvinte JIGNITOARE!

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Aug 2019, 14:26

Gabriel Bădălau este un mare cuceritor al femeilor din showbiz, dar reputația lui are de suferit în urma relațiilor încheiate cu scandal.  


Cristina Pătrășcanu, vedeta de care se desparte acum, a făcut mărturisiri dureroase despre abuzurile pe care le-a îndurat din partea fiului de ministru.

"După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni...... Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu....... lupt pentru ce-i mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște...... restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”....... și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.   


Nici cu Andreea Mantea, Bădălau nu s-a înțeles prea bine. Cele câteva săptămâni de iubire s-au încheiat într-un scandal cu vorbe grele. Ca să se răzbune, Andreea Mantea a făcut publice pozele cu Vica Blochina primite de bărbat, realatează Click.ro


„Eşti varză! Mă p*ş pe tine de nebună! Vai de capul tău de curvă” i-a spus el Andreei atunci. 


La fel s-a întâmplat și cu Ramona Gabor. Cei doi au format un cuplu în 2011, dar imediat relația s-a rupt, bărbatul a răbufnit.


„Ramona este un subiect închis. Între noi s-a terminat totul, nu mă mai interesează ce face. Dacă mă voi întâlni cu ea pe stradă, o voi saluta şi atât. Nu mai am nimic de luat de la ea, nu vreau nimic de la ea. A ales această cale, iar eu am drumul meu. Am ţinut la ea, dar acum i-am descoperit o altă faţă. Am fost împreună doi-trei ani, am crezut că se schimbă, dar - vorba lui Meme (n.r. Mihaela Moise) - dacă e stricată... Mă doare sufletul, dar nu mai am puterea să o apăr. Bine că n-am aflat la 34-35 de ani cum e Ramona, când o luam de nevastă şi poate aveam şi copii. Aşa, s-a terminat totul mult mai uşor".

Citeşte mai multe despre:   Gabriel badalau