Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete BOMBĂ MONDENĂ! Laurette și-a VÂNDUT CASA, să își APERE fiica! Trăiește un COȘMAR, de când a fost bătută cu BESTIALITATE (GALERIE FOTO)

BOMBĂ MONDENĂ! Laurette și-a VÂNDUT CASA, să își APERE fiica! Trăiește un COȘMAR, de când a fost bătută cu BESTIALITATE (GALERIE FOTO)

Un articol de: Adela Iacob - 13 Ian 2020, 19:01

Laurette Attindehou continuă lupta cu părinții colegului agresiv al fiicei sale. 

ADEVĂRUL DESPRE SINUCIDEREA CRISTINEI ȚOPESCU: “IAU UN SOMNIFER PUTERNIC, NU MAI REZIST ÎN LUMEA ASTA”! TOTUL A IEȘIT LA IVEALĂ

 

Viața vedetei a fost dată peste cap atunci când fiica ei a venit acasă fără un dinte, plângând din cauză că a fost bătută de un băiețel. 

Laurette a făcut plângere penală familiei respective și a cerut daune materiale și morale.

TRAGEDIE ÎN MUZICA POPULARĂ! MAREA CÂNTĂREAȚĂ A MURIT LA NUNTĂ! VESTEA A CĂZUT CA UN TRĂSNET (IMAGINI CUTREMURĂTOARE)


 

”Le-am cerut bani, vreau să plătească! Nu se poate așa ceva. Până la 14 ani, eu trebuie să merg la dentist să-i repar dantura fetiței”, a declarat Laurette pentru click.ro.

Mai mult, modelul a luat o decizie radicală: a vândut casa unde locuiau și a mutat-o de urgență pe Serena la o școală privată.

 

INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI A COMIS-O GRAV! DE DATA ASTA NU MAI SCAPĂ! JUDECĂTORII AU LUAT DECIZIA RADICALĂ (GALERIE FOTO)

 


 

”Nu mai putea merge la școala de stat. Niciun copil nu mai vorbea cu ea, se uitau urât la ea și o ocoleau. Am vândut casa, urmează să ne mutam acum la sfârșitul lunii ianuarie în noua casă. Merge acum la o școala privată, unde are trei colegi de culoare. E foarte fericită acolo”, a declarat Laurette pentru Click.

Serena, 8 ani, a fost victima discriminării rasiale, încă din clasa pregătitoare, deşi cadrele didactice au fost înştiinţate de fiecare dată, dar nu au luat nici o măsură. 

"De anul trecut, din clasa pregătitoare, Serena a fost şicanată de doi colegi de clasă, pe motiv că «mama ta e negresă» şi că «mama ta apare la tv». De la simple tachinări, cei doi băieţi au trecut la fapte violente în clasa I. Au tot împins-o pe Serena pe holul şcolii, iar ea a căzut o dată, s-a lovit şi a venit acasă cu nasul umflat. Însă apoi s-a întâmplat ceva grav. În pauză, Serena se întorcea de la toaletă şi era udă pe mâini, iar unul dintre aceşti băieţi care o tot şicanează a tras-o de spate. Ea s-a împiedicat, a alunecat şi a căzut cu faţa pe gresie şi şi-a spart un dinte din faţă (incisivul central superior stâng – n.r.). E dintele definitiv, nu cel, «de lapte». Am avut un şoc când mi-am văzut fetiţa cu dinţişorul spart. Serena e traumatizată şi nu vrea să se întoarcă la şcoală", a povestit Laurette la scurt timp după incident.

Citeşte mai multe despre:   laurette atindehou