Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Laura Cosoi a trăit un roller coaster emoțional în ultimul an. Actrița și-a pierdut până și optimismul debordant

Laura Cosoi a trăit un roller coaster emoțional în ultimul an. Actrița și-a pierdut până și optimismul debordant

Un articol de: Adela Iacob - 14 Ian 2021, 15:10
sursa Foto: Instagram Vedete

Laura Cosoi a trăit un adevărat roller coaster emoțional în 2020, și chiar a simțit că a ajuns la căpătul puterilor. În ciuda firii ei optimiste, vedeta a povestit într-o postare că au copleșit-o grijile, fricile, iar moartea tatălui ei, răpus de COVID-19, a însemnat una dintre cele mai puternice lovituri pe care putea să le primească. 

"Sfârșitul de an 2020 a fost tare greu pentru noi. Atât de greu încât îmi era teamă să o spăl pe Luna (n.r. cățelușa familiei) de frică să nu pățească ceva și să moară. De fapt tot anul a fost un roller coaster de stări. A fost cu bune, dar și cu multe frici, anxietăți, panici. Eu sunt un om optimist, peste medie aș spune, dar în ultima perioada îmi era din ce în ce mai greu să văd plinul paharului. Poate că a obosit și optimismul și a cerut o pauză. Acum să revină în viață mea cu forțe proaspete. Tot în 2020 am întâmpinat și probleme despre care nu am povestit...Cel mai greu moment a fost plecarea lui tati la Domnul și deși timpul trece dorul crește! Nu există clipă să nu mă gândesc la el, la viață lui, la noi împreună, la lucrurile atât de prezente din relația noastră chiar și acum, când nu mai este!, a scris Laura Cosoi pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

 

În ciuda piedicilor pe care le-a întâmpinat, cel mai minunat lucru care i s-a întâmplat în 2020 a fost nașterea mezinei sale, Vera. 
"Trăgând linie, cel mai frumos și plin de însemnătate moment din viață anului 2020 a fost faptul că am dat viață și Vera a venit în lumea noastră că o adevărată minune! Tare mult am așteptat-o și evident că ne-a dat o lecție din prima: răbdare, dragi părinți și surioară", a mai povestit blondina.

Citeşte mai multe despre:   laura cosoi