Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete LAURA BRETAN vorbește pentru PRIMA DATĂ despre SCANDALUL GAY de la EUROVISION! Le-a dat tuturor o replică DE NU SE VOR RIDICA DE PE JOS! (VIDEO FABULOS)

LAURA BRETAN vorbește pentru PRIMA DATĂ despre SCANDALUL GAY de la EUROVISION! Le-a dat tuturor o replică DE NU SE VOR RIDICA DE PE JOS! (VIDEO FABULOS)

Un articol de: Stirescu.ro - 20 Feb 2019, 09:22

Laura Bretan reacționează pentru prima oară după scandalul de la Eurovision. Artista de 16 ani care a făcut furori la „Got Talent” s-a nimerit în mijlocul unei polemici privind drepturile comunității gay din România.


Laura ar fi fost taxată la Eurovision, cred unii, pentru că a participat la campania referendumului privind familia tradițională împotriva comunității LGBTQ. 

 

 


Laura are doar cuvinte frumoase după ce mulți au atacat-o, iar alții au sprijinit-o. ”De fapt, cum faci față criticilor din social media?”, o întreabă reporterul de la wiwibloggs pe româncă. Laura încearcă să-și păstreze zâmbetul pe buze dar este vizibil incomodată de întrebare. ”Știi... eu înțeleg... am învățat să trăiesc cu asta, să accept ceea ce se întâmplă și să mă concentrez pe partea pozitivă a lucrurilor”, răspunde Laura.


”Ok, dar nu simți că ar exista ură (...) din partea oamenilor?”, mai întreabă reporterul. ”Trebuie să luăm ura asta și s-o transformăm în iubire. Asta trebuie să facem”, spune Bretan (n.r. calitatea sunetului nu este foarte bun și nu se distinge foarte clar ceea ce spun cei doi).


„Am reuşit, băieţi! Laura Bretan, favorita televotingului românesc şi clasată în top 3 de aproape toate juriile internaţionale, a fost marcată cu cele mai mici scoruri (4 şi 6 puncte) de William Lee Adams şi Deban, doi frumoşi bărbaţi gay din Marea Britanie care au făcut parte din juriul internaţional al finale idin România, în numele wiwibloggs.com. Voturile lor au făcut într-adevăr o diferenţă, având în vedere că între Ester şi Laura a existat o diferenţă de doar 5 puncte. 


Cu o lună în urmă, Laura a fost favorita lui William şi Deban, dar acum au pedepsit-o cu note mici şi cred că este pentru că ei, ca homosexuali, au simţit că nu este corect să permiţi unui homofob să intre în concursul Eurovision. 


Eurovision este despre muzică, da, dar este şi despre răspândirea unui mesaj de promovare şi susţinere a unor valori precum toleranţă, deschidere şi incluziune pentru toţi, indiferent de rasă, gen şi orientare sexuală. Am reuşit, băieţi! A fost o luptă strânsă, puţini s-au aşteptat, dar homosexualii au câştigat din nou! 


Suntem puternici şi, aşa cum a spus Conchita în discursul ei, suntem de neoprit! Şi pentru Laura Bretan, vă rog să vă gândiţi la acest lucru: Când aruncaţi cu ură în ceilalţi, aşteptaţi-vă să primiţi acelaşi lucru de la ei! Se numeşte karma! Pace tuturor! Succes lui Ester la Tel Aviv! Ea merită victoria!“, a transmis Eric Kruger prin intermediul unei postări pe contul lui de Youtube, unde a și postat filmulețul cu românca.

Citeşte mai multe despre:   laura bretan