Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete LACRIMI și tristețe la FERMA VEDETELOR! „Miss România” a fost ELIMINATĂ!

LACRIMI și tristețe la FERMA VEDETELOR! „Miss România” a fost ELIMINATĂ!

Un articol de: Stirescu.ro - 05 Apr 2019, 10:33

Lacrimi și tristețe la show-ul Ferma Vedetelor, în ediția de joi, 4 aprilie. Emisiunea s-a încheiat cu un duel puternic între rivalele Ioana Filimon și Geanina Ilieș. Chiar dacă ele s-au înțeles bine pe parcursul competiției, au ajuns să se dueleze din cauza faptului că fac parte din tabere diferite.

FAMILIA LUI CRISTI BORCEA, ÎN STARE DE ȘOC! ANUNȚUL FĂCUT DE MEDICI ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP... FEMEILE DIN VIAŢA LUI NU-ŞI MAI POT OPRI LACRIMILE

Ioana a fost protagonista mai multor dueluri și a ieșit învingătoare de fiecare dată, mai puțin în cel de joi, când a fost eliminată.

SCENE INTERZISE MINORILOR: AU FĂCUT-O ÎN DIRECT, LA TV, FĂRĂ PIC DE RUŞINE! AVEM IMAGINILE!

Cele două concurente au dat tot ceea ce au putut la duel, au intrat optimiste în arenă, însă, din păcate, doar una dintre ele a reușit să-și păstreze locul din competiție. 

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! BABA VANGA A ANUNȚAT DEZASTRUL: MARELE MĂCEL VA AVEA LOC DE PAȘTE

„Miss România” și-a ales singură rivala pentru duel, optând pentru Geanina Ilieș, din echipa bandiților.

Geanina a ales proba de forță și a sperat încă de la început să poată să îi facă față Ioanei Filimon la duel, având în vedere recordul ei personal la acest capitol. Probele au fost solicitante și au necesitat și îndemânare și forță, iar experiența Ioanei într-ale „duelurilor” și-a spus cuvântul de-a lungul confruntării, însă și Geanina s-a ținut tare pe poziții.

Deși ambele au demonstrat că sunt puternice și extrem de concentrate, cea care a reușit să câștige în cele din urmă a fost Geanina Ilieș, deși scorul dintre ele a fost unul foarte strâns.

Otilia Bilionera a dezvăluit că a reușit să se atașeze de amândouă și să creeze o relație de prietenie cu ambele și că i-ar fi părut extrem de rău de oricare dintre ele în momentul părăsirii competiției.

Ioana a dezvăluit că cel mai greu moment din competiție a fost cearta cu Brigitte, pe care o considera prietenă și cu care s-a înțeles foarte bine de-a lungul show-ului TV, deși relația lor a degenerat rapid în urma unor neînțelegeri.