Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete LACRIMI PENTRU ALEXANDRU ARȘINEL! Din păcate, actorul este copleșit de durere și simte că nu mai rezistă

LACRIMI PENTRU ALEXANDRU ARȘINEL! Din păcate, actorul este copleșit de durere și simte că nu mai rezistă

Un articol de: Adela Iacob - 19 Noi 2019, 23:47

Deși au trecut doi ani de când Stela Popescu a trecut în neființă, colegii îi simt încă lipsa. 

 

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ A LUI ARSENIE BOCA! URGIA LOVEȘTE PÂNĂ LA CRĂCIUN! "AVEȚI GRIJĂ! E APROAPE...”

 

Cu ocazia pregătirii parastasului care va avea loc sâmbătă, partenerul ei de scenă, Alexandru Arşinel a declarat că îi lipsește enorm cea care i-a fost parteneră de scenă timp de 40 de ani.

”Au trecut doi ani de zile de când Stela nu mai este printre noi. Îmi lipseşte enorm! Şi ca parteneră de scenă, şi ca prietenă... Stela întodeauna va reprezenta o persoană căreia îi simţi lipsa atunci când nu mai este. Simt nevoia de a juca şi de a discuta cu ea, de a mă întâlni cu oameni vizavi de ceea ce a însemnat ea, un  adevărat stâlp al comediei româneşti”, a mărturisit Alexandru Arşinel pentru click.ro.

 

 E BOMBA ANULUI: ELODIA GHINESCU A FOST ÎN SFÂRȘIT GĂSITĂ! LOCUIA PRINTRE NOI

 

El va lua parte la parastasul de doi ani pentru regretata Stela Popescu ce va avea loc la Biserica Grădina Icoanei sâmbătă dimineaţă, urmând ca apoi să se meargă la cimitir, unde se odihneşte actriţa.

Mergem la biserică şi la Cimitir la Cernica. Dan Puican m-a invitat...”, a concluzionat Arșinel. 

 

HOPA! INNA A DEZVĂLUIT CUM ȘI-A ÎNCEPUT VIAȚA AMOROASĂ! INCENDIAR CE A PUTUT SĂ FACĂ CU PRIMUL EI IUBIT… (GALERIE FOTO DEOCHEATĂ)

 

De parastas se vor ocupa regizorul Dan Puican (85 ani) şi soţia acestuia, care vor împărţi pachete de post.

”Vom face o pomană sâmbătă, când se împlinesc doi ani de când am pierdut-o pe Stela. Mergem la biserică şi la cimitir cu un preot de la Grădina Icoanei. Soţia mea va prepara mâncare de post, pentru că ne aflăm în postul Crăciunului, dar vom da de pomană şi peşte la parastas pentru că e dezlegare la peşte, iar Stelei îi plăcea foarte mult peştele. Facem pachete pentru săraci şi le împărţim la biserică şi la cimitir”, a mărturisit regizorul Dan Puican.

Stela Popescu a murit la 23 noiembrie 2017 și a fost înmormântată în Cimitirul Cernica de lângă București. Regina comediei a fost găsită fără suflare pe jos, în propria locuință chiar de către fiica ei adoptivă, Doina Maximilian. Medicii au constatat atunci că Stela suferise, cu 12 ore înainte, un accident vascular care i-a fost fatal.

Citeşte mai multe despre:   alexandru arșinel