Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Lacrimi pentru Adela Popescu, chiar în ziua în care a împlinit 34 de ani. Motivul pentru care a izbucnit în plâns (VIDEO)

Lacrimi pentru Adela Popescu, chiar în ziua în care a împlinit 34 de ani. Motivul pentru care a izbucnit în plâns (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 10 Oct 2020, 16:24
sursa Foto: Instagram Vedete

Adela Popescu a izbucnit în plâns chiar în timpul emisiunii "Vorbește Lumea", ca urmare a surprizei pe care i-au pregătit-o colegii săi de platou, cu ocazia zilei de naștere.

 

Motivul pentru care Adela Popescu a plâns, în ziua în care a împlinit 34 de ani

 

Vedeta a împlinit joi, 34 de ani, însă nimic nu a emoționat-o atât de tare ca urarea pe care i-a făcut-o buna ei prietenă, Adelina Chivu. Soția fotbalist Cristi Chivu a intrat în direct prin Skype în cadrul emisiunii pentru a o felicita.


„La mulți ani, Adela! Să știi că de-asta nu te-am sunat până la ora asta să-ți urez. Am vrut să-ți fac o surpriză, nu să te fac să plângi. Nu ne-am văzut de ceva vreme. Din cauza perioadei prin care trecem cu toții, e mai complicat, dar urmează”, a mărturisit Adelina.

 


Adelina a povestit și cum s-a împrietenit cu Adela, în adolescență. 

„Ne cunoaștem de 13, 14 ani. Am devenit prietene în câteva ore. Ne-am împrietenit, practic, în câteva ore. Nu ne-a trebuit foarte mult. Adela a fost printre puținele mele prietene care a fost alături de mine la toate evenimentele importante. A fost cu mine inclusiv când m-a cerut Cristi de soție, era în camera de alături. Ea a fost alături de mine și la nașterea fetițelor și la botez.Deși Adela este mai mică decât mine, ea este mai puțin orgolioasă, mai matură. Ea știe cum să împacheteze mai frumos orice situație de criză în așa fel încât să se termine cu bine.
Orice relație de prietenie are și bune și rele de-a lungul timpului. Ea a fost cea care tot timpul a rezolvat orice perioadă de criză, hai să-i zic așa, a relației noastre. Și trebuie să-i mulțumesc.” „Eu i-am dat multe sfaturi de-a lungul vremii și ea mie. Când ea era prinsă în telenovele, eu i-am spus că mie mi se pare că ea ar trebui să facă o emisiune. Pentru că are un umor foarte mișto și e păcat ca lumea să nu-l descopere”,
 a mai declarat Adelina Chivu.

Citeşte mai multe despre:   adela popescu