Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete LACRIMI în muzică! FUEGO, doborât de TRISTEȚE! A luat DECIZIA RADICALĂ! Fanii îi vor simți LIPSA

LACRIMI în muzică! FUEGO, doborât de TRISTEȚE! A luat DECIZIA RADICALĂ! Fanii îi vor simți LIPSA

Un articol de: Stirescu.ro - 26 Feb 2019, 15:24

Paul Surugiu (Fuego) și-a surprins fanii cu un anunț uluitor pe rețelele de socializare. Vedeta a recunoscut că trece prin momente nostalgice înainte de turneul uriaș în marile orașe ale țării. 

"Trecerea aceasta de la iarnă către primăvară produce, într-un fel sau altul, nostalgii. Ne poartă cu gândul la schimbări, la timpul de cândva și la felul în care începem acum, simbolic, o nouă etapă, cu pași noi către altceva.

Schimbările, în general, în oameni, se produc greu, iar de la o anumită vârstă, devin imposibile, asta pentru încăpățânarea și orgoliul au șanse mult mai mari de izbândă. A te schimba, a fi mai bun, a evolua, a crește, toate la un loc țin de o trecere la un alt nivel. 

Eu unul o îmbrățișez cu tot dragul, pentru că astfel, mă reinventez pe mine și devin mai fericit și mai bogat spiritual! Nu uitați de turneul meu național, de pe 13 pe 26 martie, ce ajunge în Iași, Botoșani, Bacău, Adjud, Focșani, Galați, Tulcea, Brăila, Constanța, Buzău, Călărași, Ploiești, Brașov, București și de faptul că sâmbătă, 2 martie, ne vedem la Pitești, la Teatrul Davila! Bucurați-vă de venirea primăverii! Zi liniștită vă doresc!",  a scris Fuego pe pagina de Facebook.

Citeşte mai multe despre:   fuego  -   paul surugiu