Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete LACRIMI în MUZICA POPULARĂ! A încecat să își IA VIAȚA! Fanii lui GHEORGHE TURDA sunt în STARE DE ȘOC

LACRIMI în MUZICA POPULARĂ! A încecat să își IA VIAȚA! Fanii lui GHEORGHE TURDA sunt în STARE DE ȘOC

Un articol de: - 25 Iun 2019, 16:26

Cântăreața Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, a recunoscut marea dramă prin care a trecut! Vedeta a încercat să-şi ia viaţa de două ori!

Dramele pe care le-a trăit au împins-o spre gestul extrem.Cum a scăpat din ghearele morţii, ne povesteşte chiar fosta iubită a lui Gheorghe Turda.

BOMBĂ ÎN LUMEA MUZICII! CU CINE S-A COMBINAT ANTONIA! LUI ALEX VELEA I-A PICAT FAȚA! S-A AFLAT TOT

Nicoleta Voicu a făcut o mărturisire inedită. Ea a făcut declarații emoționante despre fiinţa care i-a readus zâmbetul pe buze după despărţirea de Gheorghe Turda.

Cântăreața de muzică populară a fost invitată emisunea "Stăpânii vedetelor" de la Antena Stars, unde a povestit cum l-a adoptat pe Max, căţelul ei, care i-a adus alinare atunci când a suferit mai mult. 

REGRETE ETERNE ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ: BIETUL FUEGO! FANII AU IZBUCNIT ÎN LACRIMI CÂND AU AFLAT! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN URMĂ CU CÂTEVA ORE

"A apărut în viata mea într-un moment în care era cenușiu afară, dar era cenușiu și în sufletul meu. A adus puțin soare. Eu am o sensibilitate aparte la cuvântul abandon, sentimentul de abandon, pentru că am fost abandonată la naștere. Și lucrul ăsta mi-a bulversat întreaga viață. Și am zis . A fost o teamă, că e o responabilitate să ai un câine. M-a cucerit prin faptul că e bun și blând. Și situația financiara pentru mine, acum două luni era mult mai precara decât acum. Practic, toți banii mei, la momentul în care a apărut această ființă, erau 50 de lei. Și am zis: Momentul acela a fost atât de critic pentru mine. La două zile, nu știu ce eveniment aveam, că nu am castigat foarte mult, vă spun și suma 200 de lei. Și am zis e ok, trecem puntea. Deci asta a fost un semn de la Dumnezeu că ne vom descurca. Și, ușurel, ușurel, s-au mai legat lucrurile și au venit bănuții. Adică, ne descurcăm. Avem și un coș al nostru, avem și bănuți de bobițe”, a spus artista. 

INCENDIAR: CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! S-A REÎNCARNAT! LA ASTA NU S-A AȘTEPTAT NIMENI

Citeşte mai multe despre:   gheorghe turda