Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete LACRIMI în lumea muzicii din România! HORIA MOCULESCU a cedat! Operația NU i-a reușit!

LACRIMI în lumea muzicii din România! HORIA MOCULESCU a cedat! Operația NU i-a reușit!

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Mai 2019, 21:29

Horia Moculescu este unul dintre cei mai celebri compozitori din România! Din păcate, anul trecut s-a confruntat cu câteva probleme medicale. Chiar el a vorbit despre momentele grele prin care a trecut. Este vorba despre operația cumplită la picior.

 

“Sunt într-o perioadă mai dificilă a vieţii mele. M-am operat acum zece luni, am sindromul Morton. Merg aşa, uneori mai greu, pentru că doctorul a considerat că trebuie să nu îmi taie un nerv, care trebuia eliminat. Este neplăcută această durere. Încerc să mă salvez fără o altă intervenţie, am făcut până acum mai multe şedinţe cu laser, acum fac acupunctură. Sper să nu ajung din nou pe masa de operaţie”, a susținut Horia Moculescu.

 

Nici fiica lui Horia Moculescu, Nidia Moculescu, nu a trecut în ultima perioadă prin momente mai bune. Aceasta și-a pierdut în urmă cu câteva luni câinele.

 

 

Câinele acesteia, Max, a murit, iar Nidia a decis să îi aducă un omagiu pe pagina sa de socializare.

„Îţi mulţumesc că mi-ai fost cel mai bun prieten. Cel mai om, dintre toţi oamenii pe care i-am cunoscut. Te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi mereu. Îţi aloc acest moment pe Facebook pentru că ai fost frumos şi îţi plăcea să fii admirat. Îţi mulţumesc pentru toate momentele în care m-ai ascultat şi m-ai iubit necondiţionat! Max! Eşti regele casei”, a scris Nidia Moculescu.

Citeşte mai multe despre:   horia moculescu