Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Kim Kardashian, despre cum se descurcă acasă cu patru copii. „Am un mai mare respect pentru profesori” (VIDEO)

Kim Kardashian, despre cum se descurcă acasă cu patru copii. „Am un mai mare respect pentru profesori” (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 02 Apr 2020, 20:16
sursa Foto: Instagram Vedete

Kim Kardashian West a apărut în emisiunea „The View”, marți și a declarat că are uun foarte mare respect pentru profesori după ce le predă acasă copiilor ei.

Într-un interviu telefonic, Kim Kardashian a vorbit despre cum e viața acasă cu soțul ei, Kanye West și cei patru copii ai lor: Psalm (10 luni), Saint (4 ani), Chicago (2 ani) și North (6 ani).

„Lăsați-mă să spun că fiind acasă cu patru copii… Dacă m-am gândit pentru vreo clipă că mai vreau unul, ideea asta a ieșit din discuție. Este chiar greu”, a spus acesta.

 Vedeta a mai mărturisit că familia a petrecut foarte mult timp uitându-se „la fiecare film pe care ți l-ai putea imagina”.

Kim Kardashian, despre cum se descurcă acasă cu patru copii. „Am un mai mare respect pentru profesori”

De asemenea, a mărturisit că are un respect foarte mare pentru profesori după ce s-a văzut nevoită să le predea copiilor acasă.

Kardashian West a vorbit și înainte de cât de mult iubește să fie mama, dar a adăugat și că și-ar dori să acorde mai multă atenție și timp copiilor ei în contextual în care are un program foarte ocupat. Aceasta a spus că toată lumea are nevoie de atenție și că și la vârsta pe care o are îți sună zilnit mama și vorbește cu ea toată ziua.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Kim Kardashian  -   Kanye West