Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Kim Kardashian a devenit oficial miliardară. Vestea a fost dată chiar de către soțul acesteia, Kanye West

Kim Kardashian a devenit oficial miliardară. Vestea a fost dată chiar de către soțul acesteia, Kanye West

Un articol de: Adela Iacob - 04 Iul 2020, 13:47
sursa Foto: Instagram Vedete

Kanye West și Kim Kardashian sunt recunoscuți pentru stilul excentric de viață pe care îl duc. Însă, pentru un asemenea stil de viață au nevoie de bani, ceva ce categoric nu le lipsește. Rapperul a afirmat pe contul său de Twitter că frumoasa sa soție a devenit oficial miliardară și și-a arătat recunoștința pentru viața pe care o au.

 

Kim Kardashian a devenit miliardară

 

Kanye West este foarte mândru de soția sa, Kim Kardashian. Acesta a dorit să transmită o veste fanilor lor prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său personal de Twitter. Rapperul a dezvălui că soția sa a devenit oficial miliardară, potrivit Elle.

„Sunt foarte mândru de frumoasa mea soție, Kim Kardashian, fiindcă a devenit oficial miliardară”, a scris cântărețul. „Ai trecut printre cele mai nebune provocări, dar acum Dumnezeu strălucește asupra ta și a familiei tale. Sunt binecuvântat pentru viața noastră. Te iubim”.

Împreună cu acest text, Kanye West a mai publicat o fotografie cu niște legume. Imaginea a stârnit mai multe curiozități din moment ce fanii nu reușeau să facă conexiunea dintre mesaj și fotografie. Cu toate acestea, rapperul este recunoscut pentru felul său excentric, așa că această postare, chiar dacă este greu de deslușit, este una tipică pentru fondatorul companiei Yeezy.

Kim Kardashian a devenit oficial miliardară

Destul de recent, revista Forbes a afirmat că soția lui Kanye West a vândut o parte din acțiunile KKW Beauty firmei Coty Inc pentru suma de 200 de milioane de dolari. Potrivit acestora, tranzacția ar fi făcut-o pe Kim Kardashian să ajungă la o avere de 900 de milioane de dolari. De asemenea, aceasta rămâne acționarul majoritar, continuând să dețină 72% dintre acțiuni.

Același lucru l-a făcut și sora ei, Kylie Jenner. Aceasta a decis să vândă 51% din acțiunile companiei sale, Kylie Cosmetics, companiei Coty Inc, în noiembrie anul trecut. Respectiva tranzacție i-a adus lui Kylie Jenner 600 de milioane de dolari.

În ceea ce privește afirmația lui Kanye West, Kim Kardashian nu a confirmat în mod public vestea transmisă de soțul său.  Cu toate acestea, Kim a scris pe contul său de Twitter că se simte „binecuvântată și extrem de recunoscătoare”.

 

Kim Kardashian și Kanye West au împreună patru copii

 

Kim Kardashian (39 de ani) și Kanye West (42 de ani) formează un cuplu din aprilie 2012. În octombrie 2013, rapperul a cerut-o de soție pe Kim. În mai 2014 a avut loc nunta, la care au fost prezente cele mai cunoscute persoane publice din entertainmentul american, în frunte cu Jay-Z și Beyonce. Doi băieți și două fete au soții West: North (6 ani) - fată, Saint (4 ani) - băiat, Chicago (2 ani) - fată, Psalm (un an) - băiat.

Pentru nașterea lui Chicago și Psalm, Kim și Kanye au apelat la o mamă surogat, operațiune care i-a costat pe cei doi peste 200.000 de dolari.

„Am fost întotdeauna foarte sinceră în ceea ce privește greutatea de a rămâne însărcinată. Preeclampsia și placenta accreta sunt afecțiuni de mare risc, așa că atunci când mi-am dorit al treilea copil, doctorii au spus că nu este deloc sănătos – nici pentru mine, nici pentru copil – să-l aduc eu pe lume“, a declarat Kim Karashian.

Citeşte mai multe despre:   kim kardashian  -   kanye west