Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete N-o să îți vină să crezi cum arăta Mihaela Rădulescu când se lupta cu kilogramele în plus (FOTO)

N-o să îți vină să crezi cum arăta Mihaela Rădulescu când se lupta cu kilogramele în plus (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 07 Iun 2019, 22:45

Mulți nu și-o mai amintesc pe Mihaela Rădulescu în perioada în care nu era atât de prietenă cu sportul, ba chiar înfuleca fără prea multe procese de conștiință. ”Apogeul” l-a atins în timpul sarcinii, atunci când s-a îngrășat peste 30 de kilograme.

ADIO, TOTUL S-A SFÂRȘIT, OANA LIS VARSĂ LACRIMI DE DURERE: CARE ESTE ULTIMA DORINȚĂ A LUI VIOREL LIS DUPĂ MOARTE...

Acum cam 14-15 ani, Mihaela Rădulescu s-a luptat să dobândească o greutate ideală, având în trecut nu mai puţin de 32 de kilograme în plus, adică spre 80 de kilograme, cât spunea Oana Român că are. S-a întâmplat pe când a rămas însărcinată cu fiul ei, Ayan, scrie cancan.ro. 

Ambalajul meu a suferit o modificare substanţială de la sarcină. Cele 32 de kilograme pe care le aveam în plus, dobândite prin indolenţa de a mânca fără noimă, de bucurie că eram gravidă şi că aveam o sarcină fără probleme, mi-au schimbat întreaga abordare a frigiderului, a aragazului sau a dulapurilor cu provizii gospodăreşti”, povestea Mihaela Rădulescu.

DOLIU LA ''VOCEA ROMÂNIEI''! RÂURI DE LACRIMI PENTRU CÂȘTIGĂTOAREA CONCURSULUI! CE TRAGEDIE...

Vorbind sincer despre acea perioadă, celebra prezentatoare se descria drept o ”grasă nefericită”.

După ce a trecut euforia sarcinii şi minunea alăptatului, am realizat că eram nu numai o mamă fericită, ci şi o grasă nefericită. Toată viaţa făcusem sport de performanţă şi nu refuzasem nici o provocare la alte întreceri sportive. Singurul capitol la care n-am avut nici o reclamaţie de când mă ştiu fusese silueta mea, corpul atletic, bine proporţionat, şi dinamismul cu care mă mişcam. Cu 32 de kilograme în plus, gazela din mine semăna mai mult cu o raţă legănată, ca să nu spun balenă eşuată”, își amintește Mihaela.

Din fericire, Mihaela Rădulescu a apelat la specialişti, care au ajutat-o să revină în formă. ”Mâncam exact ce-mi recomandase doctorul, fără nici o excepţie, făceam sport zilnic şi simţeam, destul de palid la început, că sunt pe drumul cel bun. Când mi-a spus să nu mă mai urc pe cântar zilnic, ci o dată pe săptămână, am căpătat şi mai mult curaj, căci kilogramele se topeau amical. Cât despre disciplina şi ambiţia mea, admit că n-au fost niciodată mai performante”, a mai povestit diva de la Monaco.

 

 

Citeşte mai multe despre:   mihaela radulescu