Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Care este singurul copil al lui Kate Middleton care-i seamănă. „Ea adoră acest lucru și crede că este foarte drăguț”

Care este singurul copil al lui Kate Middleton care-i seamănă. „Ea adoră acest lucru și crede că este foarte drăguț”

Un articol de: Adela Iacob - 24 Apr 2020, 16:47
foto: Instagram Galerie foto (4) Vedete

Un alt cuplu din Familia Regală britanică care se bucură de admirație din partea oamenilor este cel pe care îl formează Prințul William și Kate Middleton. Cei doi au împreună trei copii: Louis, George și Charlotte. Cu ocazia aniversării zilei de naștere a Prințului Louis, Ducele și Ducesa de Cambridge au publicat mai multe fotografii cu fiul lor. Drept urmare, fanii cuplului i-au asaltat pe aceștia cu mai multe comentarii referitoarea la asemănarea celui mic cu mama sa, Kate.

Prințul Louis este singurul care seamănă cu Ducesa de Cambridge

După ce am văzut ultimele fotografii cu micuțul prinț Louis, un putem nega asemănarea izbitoarea dintre el și mama sa, Kate  Middleton. Acesta este un prilej de bucurie pentru ducesa de Cambridge pentru că aceasta a crezut mereu că ceilalți doi copii, George și Charlotte un au moștenit nicio trăsătură fizică de la ea, ci doar de la Prințul William.

„Toată lumea comentează cum Louis seamănă leit cu Kate”, a dezvăluit aceasta. „Ea adoră acest lucru și crede că este foarte drăguț”, a declarat o sursă din apropierea Ducesei de Cambridge pentru revista People despre asemănarea dintre Kate și ultimul născut al acesteia.

Nu avem cum să negăm acest lucru. Poate nu am sesizat până acum, dar ne putem da seama cu ușurință că trăsăturile sale frumoase sunt moștenite de la mama sa. Cel mic cu siguranță seamănă mai mult cu mama sa decât o fac frații lui, Prințul George și Prințesa Charlotte. Pe de altă parte, nu le putem nega nici celor doi din urmă faptul că sunt doi copii superbi.

În acest context, aleasa Prințului William mereu glumește că singurul copil care îi seamănă este Louis.

„Kate mereu glumește că Louis este singurul copil care seamănă cu ea”, a mai adăugat sursa.

De asemenea, foarte mulți au precizat faptul că Prințesa Charlotte și Prințul George chiar seamănă mai mult cu familia din partea Prințului William. Prin urmare, cei doi micuți au fost comparați cu Regina Elisabeta a II-a și cu Prințul Charles, în copilărie.

În acest moment, Ducele și Ducesa de Cambridge și cei trei copii ai lor se află la reședința de la țară, Anmer Hall. Aici, își petrec timpul liber cu diverse activități, precum pictura. Poate fizic George și Charlotte nu seamănă cu mama lor, dar cel mai important lucru este faptul că au moștenit câte puțin din creativitatea, căldura și șarmul Ducesei de Cambridge.

Ziua de naștere a Prințului Louis

Ducesa de Cambridge a marcat aniversarea de doi ani a mezinului ei, Prințul Louis, prin distribuirea unor fotografii adorabile. 

Cu mânuțele pictate în culorile curcubeului și cu un zâmbet larg pe față, este clar că băiețelul este încântat că și-a descoperit latura artistică. 

Curcubeul a devenit un simbol al speranței, pictat de copiii din toată lumea, în timpul pandemei de coronavirus. 

Cel mai mic fiu al Prințului William cu Kate Middleton s-a născut în 2018, pe 23 aprilie, la doar două zile disrtanță de ziua străbunicii sale, Regina Elisabeta a II-a. 

"Fotografiile au fost făcute la începutul acestei luni de către mama sa, Ducesa", a afirmat Palace Kensington într-o declarație care însoțea fotografiile.

 

Citeşte mai multe despre:   printul william  -   Kate Middleton