Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Kate Middleton, cele mai frumoase citate despre familie spuse vreodată de Ducesă

Kate Middleton, cele mai frumoase citate despre familie spuse vreodată de Ducesă

Un articol de: Maria Zărnescu - 24 Mar 2020, 14:40

Ducesa de Cambridge este unul dintre cei mai admirați membrii ai Familiei Regale. Stilul impecabil, dar și vorbele valoroase au făcut-o să capete treptat respectul publicului.

În prezent, William și Kate sunt părinții a trei copii minunați, iar Ducesa a oferit de-a lungul timpului mai multe lecții valoroase despre familie. Iată, potrivit Huffpost.com, care sunt cele mai frumoase dintre ele:

„Petrecerea timpului împreună este un aspect extrem de important al familiei noastre, iar pentru mine, ca mamă, este vorba doar depre clipele simple, minunate în care ne jucăm toți afară spre exemplu. Pe acestea le prețuiesc cel mai mult.” despre momentele pe care familiile trebuie să le petreacă împreună.

„Uneori este dificil! Vei primi foarte mult suport atât timp cât micuțul este sugar, dar după vârsta de 1 an parcă totul te coplește. După un an, nu va mai exista atât de mult ajutor și vor fi o mulțime de cărți de citit.”ajutorul pe care îl primește fiecare femeie ca mamă.

„Unul dintre primele cuvinte ale lui Louis a fost Mary, pentru că țin toate cărțile de bucate în fața scaunului său din bucătărie. Le privește mereu și printre primele cuvinte rostite s-au numărat și Mary Bery. Cu siguranță te-ar fi recunoscut astăzi dacă te vedea.”cu privire la primele cuvinte pe care Prințul Loius le-a spus.

„Cea mai mare teama este aceea de a fi părinți perfecti, dar toți ne bucurăm de această șansă și iubim fiecare minut. Este bine să vorbim despre bucuria de a fi mamă, dar în același timp este normal să ne plângem și de stresul care ne apasă pe umeri. Este ok să nu ne fie totul ușor, să cerem ajutor, fără să ni se pară că acestea sunt semne de slăbiciune. Dacă răcim în timpul sarcinii sau avem alte probleme, este normal să îi cerem sfatul doctorului. Așa se întâmplă și cu sănătatea mintală în timpul sarcinii sau după ce devenim părinți. Copiii noștri au nevoie de noi sănătoși, chiar dacă asta înseamnă să cerem ajutorul de care avem nevoie.” sfaturile lui Kate pentru mamele care refuză să ceară ajutorul.

„Îmbrățisările sunt extrem de importante! Asta le spun și copiilor mei!”părerea lui Kate despre emoțiile pe care membrii familei trebuie să le împărtășească.

„Îmi amintesc atât de bine cum era să fiu în curte și în grădină atunci când eram copil, și sunt amintiri extrem de frumoase. Acestea sunt și memoriile pe care încerc să le construiesc pentru copiii mei, George și Charlotte.” modul în care Ducii de Cambridge vor să le arate copiilor cum a fost și copilăria lor.

„Părinții mei m-au învățat cât de importante sunt calitățile precum bunătatea, sinceritatea și respectul. În viață, am realizat cât de folositoare și valoroase au fost aceste învățături. Tocmai de aceea și eu și William dorim să îi învățăm pe copiii noștri cât de importante sunt aceste lucruri. Din punctul meu de vedere sunt la fel de importante ca performanțele la matematică sau sport.” - despre valorile pe care părinții trebuie să le transmită fiecărei generații.

„Da, te simți singură și izolată uneori, dar în același timp, trebuie să știi că sunt atâtea mame care trec exact prin ceea ce treci și tu.”despre singurătatea pe care o simt femeile atunci când devin mame.