Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Jon Bon Jovi își vinde casa pentru 20 de milioane de dolari. Artistul are un pub și un studio de înregistrări în interiorul vilei (VIDEO)

Jon Bon Jovi își vinde casa pentru 20 de milioane de dolari. Artistul are un pub și un studio de înregistrări în interiorul vilei (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 09 Apr 2020, 22:32
FOTO: Hepta.ro Vedete

Talentul lui Jon Bon Jovi este cu siguranță de necontestat, în așa se întâmplă și cu gusturile extravagante ale artistului. Dacă acum câteva zile povesteam despre terenul de tenis al lui Drake din vila din Toronto, astăzi te anunțăm că Bon Jovi și-a scos la vânzare casa pentru 20 de milioane de dolari, iar în interior are un pub personal.

Stilul extravagant și luxos de viață al vedetelor nu mai este un secret pentru bulic. Cele mai multe dintre ele au case superbe în care își cresc copiii sau în care... merg la spa cum este cazul lui Beyonce. Bon Jovi este unul dintre starurile care și-a amenajat locuința într-un stil extravangat, exact așa cum și-a dorit, fără să țină cont de părerea fanilor sau a criticilor.

O vilă de 20 de milioane de dolari cu un pub propriu

„High Point Estate” cum se numește moșia pe care o deține Bon Jovi a fost scoasă la vânzare pentru 20 de milioane de dolari, relatează Variety. Vila a fost proiectată de arhitectul starurilor, Robert Stern. Stilul în care vila este amenajată i-ar putea aduce împreună pe Louis al XIV-lea și Keith Richards împreună cu Tony Soprano, după cum este descrisă de către Variety.

Proprietatea este înconjurată de un teren impresionant și se mândrește cu facilități de top precum propriul bar, un studio muzical la mansardă, un cinematograf și o piscină încălzită. Bon Jovi are 7 garaje la High Point Estate.

 

Bon Jovi, o pasiune pentru investițiile imobiliare

Potrivit Variety, domeniul din Monmouth nu este singurul de acest gen pe care îl deține. Celebrul artist are o pasiune pentru lux și investiții extravagante în imobiliare. În urmă cu doi, la doar câteva luni după ce a vândut un apartament de 19 milioane de dolari în Manhattan Vest Village, cu patru dormitoare și vedere către oraș și râu, artistul a vândut un apartament în același cartier pentru 15 milioane de dolari.

Potrivit sursei citate anterior, Bon Jovi mai deține o moșie absolut impresionantă în Est Hemptons, pe care o are de mai bine de 16 ani.

O avere impresionată și un talent inegalabil

Jon Bon Jovi, în vârstă de 58 de ani în prezent s-a remarcat rapid în randul starurilor rock prin talentul său greu de egalat. Vedeta este deținătoare a numeroase premii, printre care și Globul de Aur dobândit în 1991 pentru cea mai bună melodie originală cu „Blaze of Glory”. Trupa ce îi poartă numele a fost formată în 1983 în Sayreville, New Jersey.

Căsători cu Dorothea Hurley din 1989, artistul are 4 copii. Averea artistului, potrivit Forbes era estimată, în 2016 la 41o milioane de dolari, iar doar în 2019 în cadrul unui singur tur artistul a câștigat 83 de milioane de dolari.