Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Jennifer Lopez păstrează ca amintire faimosul inel de logodnă dăruit de Ben Affleck. „Mi-a plăcut că mi l-a dat” (FOTO)

Jennifer Lopez păstrează ca amintire faimosul inel de logodnă dăruit de Ben Affleck. „Mi-a plăcut că mi l-a dat” (FOTO)

Un articol de: Adela Iacob - 23 Apr 2020, 20:14
Foto: Instagram Galerie foto (2) Vedete

Faptul că una dintre cele mai cunoscute melodii de-ale lui Jennifer Lopez este „El Anillo” (Inelul) continuă să fie ironic. Cum bine se știe, vedeta nu se poate plânge ca nu a primit multe inele de logodnă de-a lungul vieții. Unul dintre cele mai cunoscute inele de acest fel este cel pe care Ben Affleck i l-a dăruit faimoasei artiste.

Faimosul inel pe care Jennifer Lopez la primit de la Ben Affleck

Jennifer Lopez este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe și se bucură de milioane de fani în toată lumea. De asemenea, aceștia au urmărit cu interes toate poveștile ei de iubire.

Primul care a avut privilegiul să îi dăruiască lui Jennifer Lopez un inel de logodnă lui Jennifer Lopez a fost Ojani Noa. Cei doi s-au căsătorit în 1997, iar mariajul lor a durat un an de zile. Cel de-al doilea bărbat din viața lui J-Lo care a cerut-o în căsătorie a fost Chris Judd, care i-a fost soț din 1999 până în 2001, potrivit glamour.es.

Marc Anthony  de asemenea i-a dăruit o astfel de bijuterie atunci când a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui. Mariajul celor doi a durat șapte ani, din 2005 până în 2011.

Ultimul care a făcut acest pas este Alex Rodriguez, care este actual logodnic al lui Jennifer Lopez. Cei doi sunt logodiți de câteva luni și pare că artista și-a găsit în sfârșit norocul în dragoste.

Însă, cel mai interesant lucru este că niciunul dintre toate aceste inele de logodnă nu a fost la fel de faimos ca cel pe care i l-a dăruit actorul Ben Affleck în 2002. Acesta era o bijuterie care avea incrustat un diamant roz rar. Inelul a costat nici mai mult, nici mai puțin de două milioane și jumătate de dolari. Însă, cei doi nu au ajuns niciodată să se căsătorească.

Jennifer Lopez a păstrat inelul de logodnă de la Ben Affleck

Bijuteria este o piesă unică pe care cântăreața o păstrează ca amintire pentru valoarea economică, dar și pentru puterea pe care o simțea atunci când îl purta, după cum aceasta a confirmat în timpul unui interviu pentru Apple Music în cadrul căruia a dezvăluit o poveste amuzantă dintre ea și Barbara Streisand pe fondul acestui inel.

„Am cunoscut-o pe Barbara la Oscaruri acum mai mulți ani, pe vremea când eram logodită cu Ben Affleck”, a afirmat JLo după ce i-a explicat intervievatorului că în zilele acestea de izolare se uită mult la filme muzicale alături de copiii ei. Printre aceste filme se numără și Funny Girl, în care a jucat Barbara Streisand.

„Se pare că este o femeie obsedată de diamante, lucru pe care nu l-am știut. Și clar, Ben îmi dăruise un diamant roz care a fost foarte mediatizat la acea vreme și care era... Să nu mă interpreteze nimeni greșit, mi-a plăcut că mi l-a dat”, a afirmat Jennifer Lopez, dând de înțeles că până și ea a rămas impresionată de acel inel cu diamant.

„Ideea este că nici nu m-a văzut bine Barbara, că s-a și apropiat pentru că auzise vorbindu-se despre inel și primul lucru pe care mi l-a spus a fost dacă putea să vadă și ea inelul pe care l-am primit. I l-am arătat și atunci a început să mă întrebe cum se simte să fii faimoasă, lucru care mi s-a părut foarte ciudat venind de la cineva ca ea, una dintre femeile cele mai cunoscute din lume”, a povestit Jennifer Lopez.

 

 

Citeşte mai multe despre:   jennifer lopez  -   ben affleck