Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete INIMA lui JEAN PALER a CEDAT! Lacrimi pentru MARELE ACTOR! Medicii nu au putut face nimic

INIMA lui JEAN PALER a CEDAT! Lacrimi pentru MARELE ACTOR! Medicii nu au putut face nimic

Un articol de: Stirescu.ro - 11 Apr 2019, 13:15

Actorul Jean Paler a leșinat chiar în mijlocul străzii din cauza problemelor cardiace, care par să nu-i mai dea pace, potrivit ciao.ro. Starea sa de sănătate este din ce în ce mai precară, iar inima îi cauzează numai probleme.

CELEBRA PREZICĂTOARE A VORBIT DESPRE MOARTEA UNEI IUBITE VEDETE DIN ROMÂNIA!

„Fac bine, cu voia lui Dumnezeu, să zicem. În ultima perioadă, tot aveam probleme de sănătate. Adică, mi s-a făcut rău pe stradă, în magazin. Da, am leșinat. Mi s-a tăiat filmul și m-am prăbușit chiar pe stradă. Eu am pus-o pe seama că sunt «ciupit». Mi s-a întâmplat în magazin și oamenii au sărit repede. Poate să se întâmple ceva cu mine” a declarat Jean Paler.
 

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! BABA VANGA A ANUNȚAT DEZASTRUL: MARELE MĂCEL VA AVEA LOC DE PAȘTE

Prin urmare, actorul a ajuns să meargă în mod regulat la doctor, acolo unde a fost diagnosticat cu fibrilație continuă. În acest context, medicii i-au transmis că are nevoie urgentă de un defribilator, care îi poate stabiliza bătăile inimii.

„Inima mea funcţionează doar 30%. Am fost diagnosticat cu fibrilaţie continuă. Am palpitaţii, iar la un moment dat inima îşi încetineşte foarte mult şi leşin. Am căzut pe stradă, dar şi în casă, bine că nu m-am lovit la cap. Doctorul Chioncel, de la Spitalul Fundeni, mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgenţă un defibrilator.
Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Dar problema e că nu ştiu când va fi adus, este decontat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Cu acest defibrilator mai am şansa să trăiesc, trebuie apoi să ţin un regim strict, să iau multe medicamente”, a declarat Jean Paler.

ȘOC LA CASA REGALĂ BRITANICĂ! A MURIT! ADIO PENTRU TOTDEAUNA! PRINȚUL HARRY, ÎN LACRIMI!

Citeşte mai multe despre:   jean paler