Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Iulia Vântur s-a întors în România din cauza situației grave din India. “E dramatic ce se întâmplă. Am și prieteni care au trecut în neființă”

Iulia Vântur s-a întors în România din cauza situației grave din India. “E dramatic ce se întâmplă. Am și prieteni care au trecut în neființă”

Un articol de: Adela Iacob - 11 Mai 2021, 13:15

Iulia Vântur s-a întors în România din cauza situației grave din India.

“E dramatic ce se întâmplă acum în India. Acum situația se îmbunătățește totuși. Au intrat în lockdown, au venit ajutoare chiar și din România. Săptămâna trecută am vorbit cu o prietenă care era în spital și nu putea să respire, e dureroasă imaginea. Am și prieteni care au trecut în neființă. Mie mi-a fost teamă când am auzit de puterea virusului. Al doilea val ne-a luat pe nepregătite, a declarat solista invitată la emisiunea “Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Vedeta a mers acasă la părinții ei, la Iași. 

“Am mers în weekend cu părinții la mănăstirile din Nordul Moldovei. Acasă tot România e! Aici e sufletul meu!“, a mai spus Iulia.

În India, Iulia Vântur duce o viață sub luminia reflectoarelor la brațul unuia dintre cei mai bogați și apreciați actori de la Bollywood, Salman Khan. Iulia Vântur a vorbit despre succesul ei fulminant la Bollywood.

“Am plecat din Iași de pe strada Cuza Vodă! Muzica m-a ales în India. Mi-a luat un an să mă conving că e în regulă să cânt din pasiune. Am făcut ore de canto zilnic, pentru că mi-am dat seama că nu e o joacă, primeam multe propuneri.

Mi-a fost greu acolo, am învățat că mă am pe mine indiferent de situație. Au fost momente în care aveam nevoie de părinți, de prieteni, nu e ușor să nu trăiești în țara ta. Dar mi-am dorit să fiu acolo, am făcut ce mi-a dictat sufletul. Am ajuns într-o destinație menită mie. Emoțional am crescut foarte mult. M-am descoperit în experiențele personale. Cel mai greu a fost pentru ai mei. Sunt singurul copil la părinți.

Când eram mică, îmi doream să fiu artist. Dansam, cântam, făceam parada de modei prin casă. Nu mi-am imaginat că voi ajunge la Bollywood. E multă muncă în spate. Acolo oamenii nu au pauză, muncești duminica, la trei noaptea, nu există vacanțe. Devine un stil de viață. Am prieteni în India, deși a fost greu”, a povestit vedeta.

Citeşte mai multe despre:   iulia vantur