Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Iubita cu 40 de ani mai tânără a lui Irinel Columbeanu PLĂTEȘTE PĂCATELE MONICĂI GABOR. Decizia incredibilă a lui Iri: Fata e LEGATĂ de mâini și de picioare

Iubita cu 40 de ani mai tânără a lui Irinel Columbeanu PLĂTEȘTE PĂCATELE MONICĂI GABOR. Decizia incredibilă a lui Iri: Fata e LEGATĂ de mâini și de picioare

Un articol de: Stirescu.ro - 18 Feb 2019, 10:57

Irinel Columbeanu o ține din scurt pe Oana, iubita cu 40 de ani mai tânără decât el. Dacă Monica avea voie să dea declarații despre relația cu afaceristul de la Izvorani, Oana are interzis la apariții televizate sau interviuri pentru reviste fără acordul lui Iri.
Irinel a povestit recent cum a cunoscut-o pe brunetă: „Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă.


Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin.


După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion TV s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte… Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu. 

A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul eu, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm.  

Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția”, a povestit Irinel Columbeanu la o emisiune TV. 

Sursa foto: click.ro

Citeşte mai multe despre:   irinel columbeanu