Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Au fugit de acasa, s-au căsătorit sau au făcut copii sunt doar câteva dintre nebuniile făcute de vedete în numele iubirii

Au fugit de acasa, s-au căsătorit sau au făcut copii sunt doar câteva dintre nebuniile făcute de vedete în numele iubirii

Un articol de: Adela Iacob - 24 Noi 2019, 20:05

Nici vedetele nu se dau la o parte atunci când vine vorba de nebuniile făcute de dragul iubirii. Nu există vârstă pentru a te îndrăgosti sau pentru a te opri din făcut gesturi extreme pentru cel sau cea pe care o iubești. Câteva vedeta nu s-au mai ascuns și au făcut publice gesturile pe care le-au făcut de dragul iubirii, scrie libertatea.ro. 

BOMBĂ LA PRO TV! NETI SANDU, DE NERECUNOSCUT! ȘI-A SCHIMBAT PERUCA?! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

Lora și-a pus în plan să fugă de acasă pentru a-l revedea pe cel pe care îl iubea la acea vreme. Însă, mama sa i-a stricat planul. 

„Mă duc cu gândul la prima iubire. Am vrut să fug de acasă, să mă urc în tren și să mă duc la bunicii mei din partea mamei, pentru că știam că el e acolo în vacanță, la bunicii lui. M-a prins mama. Locuiam în Galați și trebuia să ajung în Berești, județul Galați, dar făceai șase ore cu trenul personal, pe vremea aceea. Aveam 14 ani, eram foarte îndrăgostită. Mama a stat foarte frumos de vorbă cu mine. Cred că acum nebunia cea mai mare este să ai curaj să te îndrăgostești, să-ți lași inima deschisă”, a spus Lora.

BOMBĂ ÎN MUZICA POPULARĂ! BENONE SINULESCU, PRINS CU IRINA LOGHIN! AFLĂ TOTUL DESPRE RELAȚIA ARTIȘTILOR!

Andreea Antonescu plătea tăcerea fratelui său, pentru a se asigura că e discret în ceea ce privea ”viața ei amoroasă”. 

„Eram destul de micuță, dar aia nu se poate numi dragoste și în nici un caz minciună. Știu că îl plăteam pe fratele meu să nu mă pârască tatălui atunci când aveam un admirator, pe care și eu, la rândul meu, îl admiram puțin. Dar ghici ce! Eu îi dădeam fratelui meu, pentru a nu duce vorba mai departe, o sumă de bani, după care venea tata și plusa cu o sumă și mai mare de bani. Într-un final, ghici cine pierdea?! Eu!”, a povestit artista.

LACRIMI ÎN MUZICA POPULARĂ! MAREA CÂNTĂREAȚĂ A FOST ÎMPUȘCATĂ ÎN CAP DE SOȚ! E TRAGEDIA MOMENTULUI! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Și Dana Săvuică se alătură vedetelor care au făcut gesturi extreme pentru iubit. 

„Eram foarte cuminte, nu prea am chiulit de la școală și dintr-o curiozitate, m-am lăsat convinsă de colegii mei să chiulesc de la ultima oră la facultate în anul întâi, ceea ce, pe timpul meu, nu se întâmpla. Și ne-am dus la hotelul de vizavi și am intrat pentru prima oară într-un bar, ca să mă întâlnesc cu un băiat”, și-a amintit Dana Săvuică.

ADIO, Valentina Pelinel! VALENTINA PELINEL L-A PRINS CU MINCIUNA! A AFLAT CE A FĂCUT la ÎNCHISOARE! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE INTERNET

Ilinca Vandici a făcut și ea nebunii din dragoste, însă în ceea ce o privește pe vedeta , aceasta a ales să mearga mai departe. Mai exact, a făcut un copil.

„Am rămas însărcinată, cu toate că ne cunoșteam doar de 4-5 luni. Asta e, din punctul meu de vedere, cea mai mare nebunie pe care am făcut-o din dragoste. Cu mari emoții și cu mare panică i-am dat vestea, pentru că ne cunoșteam de foarte puțină vreme. Andrei îmi spunea că își dorește foarte mult un copil și familie, însă, știi cum e, nu ai niciodată siguranță sută la sută și cumva temătoare, așa, i-am dat vestea. Reacția lui a fost însă fabuloasă și m-a liniștit ulterior, dându-mi seama că da, este exact ce își dorește și că împreună o să avem o familie superbă, ceea ce se vede și se întâmplă astăzi”, a precizat ea.

BOMBĂ LA PRO TV! NETI SANDU, DE NERECUNOSCUT! ȘI-A SCHIMBAT PERUCA?! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

Și Raluca Bădulescu își amintește cu drag de o escapadă în Italia, când și-a învins orice teamă și a plecat după jumătatea ei.

„Am condus mulți kilometri, iar eu nu conduc în afara orașului, pentru că sunt o șoferiță bună în oraș, dar în afara lui, nu. Și nu mă aventurez pe autostradă. Iar asta era chiar o aventură pe o autostradă prin Italia, unde îmi era teamă că va trece un TIR, mă trage sub el, mi-e frică de curent… Asta a fost cea mai mare nebunie pe care am făcut-o pentru soțul meu, Florin. Aveam vreo 35-36 de ani, dar m-am dus după el. A meritat, pentru că suntem împreună de 12 ani”, a rememorat ea episodul.
 

Citeşte mai multe despre:   lora  -   amna  -   raluca badulescu  -   dana savuica  -   andreea antonescu  -   ilinca vandici